Ömer' Dizisine Flaş 2 İsim Dahil Oldu! Ömer Dizisi Yeni Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Ömer' Dizisine Flaş 2 İsim Dahil Oldu! Ömer Dizisi Yeni Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Star TV'de izleyiciyle buluşan 'Ömer' dizisi, oyuncu kadrosunu iki yeni isimle güçlendiriyor. Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay gibi başarılı oyuncular yer alırken, şimdi de Deniz Işın ve Bora Sivri kadroya dahil oldu.

Deniz Işın, daha önce 'Her Yerde Sen', 'Sefirin Kızı', 'Masumiyet', 'Leyla ile Mecnun', 'Dokuz Oğuz' gibi dikkat çekici yapımlarda rol almış bir oyuncu.

'Ömer' dizisinde, Şule karakterini canlandıracak. Öte yandan, 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisiyle tanınan Bora Sivri ise dizide Nurettin karakterine hayat verecek.

ekran-goruntusu-2023-11-11-150401.jpg

Dizi, iç dünyası zengin ve öz konuşan bir karakter olan Ömer'in, yaşça kendisinden büyük ve çocuklu 'dul' Gamze'ye gönlünü kaptırmasıyla başlayan hikayesini anlatıyor.

Gamze ve Ömer, aşklarını doyasıya yaşamak isterken karşılarına çıkan zorluklarla mücadele ediyor. 'Ömer' dizisi, bu ikilinin yaşayacağı zorlukları ve duygusal yolculuklarını ekranlara taşıyor.

ekran-goruntusu-2023-11-11-150411.jpg

Deniz Işın ve Bora Sivri'nin katılımıyla daha da güçlenen 'Ömer' dizisi, etkileyici konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile izleyicilerin ilgisini çekmeye devam edecek gibi görünüyor. Bu yeni bölümler, dizinin hikayesine yeni boyutlar katacak ve izleyici kitlesini genişletecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.