Fenomen Esra Rabia Ünal'ın Son Paylaşımı Olay Oldu! Epilasyon Anları Mideleri Bulandırdı!

Fenomen Esra Rabia Ünal'ın Son Paylaşımı Olay Oldu! Epilasyon Anları Mideleri Bulandırdı!
Sosyal medya fenomeni Esra Rabia Ünal, son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem oluyor. Son yaptığı paylaşım ile yine gündem olan Esra Rabia Ünal hakkında tüm detaylar...

Özellikle başörtüsünü çıkardığını duyurduğu ve "Tüm ülke rahatladı" ifadesini kullandığı açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Ünal, bu sefer de bikini bölgesine lazer epilasyon yaptırdığı anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Bu paylaşımıyla görenleri şaşırtan Ünal'a sosyal medyadan çeşitli tepkiler yağdı.

ekran-goruntusu-2023-11-11-151234.jpg

TikTok platformunda 1 milyondan fazla takipçisi olan ve daha önce tesettürlüyken yaptığı erotik danslarla da gündem olan Ünal, bu cesur paylaşımıyla da konuşulmaya devam ediyor.

Paylaşımına "Gelmiş bu ilişki için ne yaptın diyor" notunu düşen Ünal'a, sosyal medya kullanıcılarından tepki dolu yorumlar geldi. Daha önce "Bakire misin?" sorusuna "Evet bakireyim" şeklinde cevap veren Ünal, bu açıklamasıyla da sosyal medyada gündeme oturmuştu.

resim-2023-11-11-151325107.png

Esra Rabia Ünal, TikTok'ta dans videolarıyla tanınan ve geniş bir takipçi kitlesine sahip bir fenomen. Erzurum asıllı olan Ünal, sosyal medyada hem TikTok'ta 1 milyonu aşkın takipçisiyle hem de Instagram'da on binlerce takipçisiyle etkili bir varlık gösteriyor.

Ünal'ın son paylaşımı, sosyal medyanın gündemini meşgul etmeye devam ediyor ve çeşitli tartışmaları da beraberinde getiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.