Göğüs Küçültme Ameliyatı Olan Bergüzar Korel Cesur Sırt Dekolteli Paylaşım Geldi!

Göğüs Küçültme Ameliyatı Olan Bergüzar Korel Cesur Sırt Dekolteli Paylaşım Geldi!
Türk televizyon dünyasının sevilen yıldızlarından Bergüzar Korel, son dönemdeki değişimleriyle adından sıkça söz ettiriyor.

Üç çocuk annesi olan ve zayıflamasıyla dikkatleri üzerine çeken Korel, yeni bir dizi projesi için saçlarını sarıya boyatarak farklı bir görünüme büründü. Ayrıca, sağlık ve estetik gerekçelerle meme küçültme ameliyatı geçirdiği bilinen Korel, bu değişikliklerle hayranlarını şaşırttı.

ekran-goruntusu-2023-11-13-135416.jpg

Sarı saçları ve iddialı pozlarıyla kamera karşısına geçen Bergüzar Korel, son paylaşımlarıyla hayranlarını büyüledi. Sosyal medya üzerinden sırt dekoltesi gösteren fotoğraflarını paylaşan Korel, takipçilerinden büyük beğeni topladı. Esra Erol'a benzetilen ve yeni imajıyla dikkat çeken Korel, seti biter bitmez Londra'ya giderek bir süreliğine soluk aldı.

ekran-goruntusu-2023-11-13-135406.jpg​​​​​​​

Korel’in zayıflama sırrı da merak konusu oldu. Ünlü oyuncu, yaz boyunca günde iki saat yürüyüş yaparak ve bir saat yüzerek formunu korudu. Ayrıca, sete başlamadan önce geçirdiği meme küçültme ameliyatı ile hem sağlığını hem de estetik görünümünü ön planda tuttu. Operasyon sonrası üst bedeni toparlanan Korel, yenilenen tarzı ve güzelliğiyle göz kamaştırmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.