Mehmet Ali Erbil'den Şaşırtıcı İtiraf: 40 Yaş Fark Olay Olmuştu: Ailesi reddetti, severek ayrıldık!

Mehmet Ali Erbil'den Şaşırtıcı İtiraf: 40 Yaş Fark Olay Olmuştu: Ailesi reddetti, severek ayrıldık!
Türk televizyon dünyasının renkli isimlerinden Mehmet Ali Erbil, özel hayatıyla yine gündemde. Geçtiğimiz haftalarda kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a evlilik teklif eden Erbil, şimdi ise bu ilişkinin sona erdiğini açıkladı.

Mehmet Ali Erbil, "Gülseren ile ayrıldığım doğru. Son zamanlarda istekleri bitmiyordu; ev, araba, pırlanta gibi şeyler istiyordu. Zaten kredi kartım ondaydı, ancak para hırsı ağır bastı" diyerek ayrılığın sebeplerini açıkladı.

M.Ali Erbil, daha sonra yaptığı açıklamada geri adım attı ve ilişkilerinin Gülseren Ceylan'ın ailesi tarafından reddedilmesi nedeniyle sona erdiğini itiraf etti.

ekran-goruntusu-2023-11-13-143720.jpg

Ünlü şovmen, "Ailesi reddetti kızcağızı, severek ayrılmak zorunda kaldık. Hala konuşuyoruz ama barışma durumumuz yok" şeklinde konuştu.

Bu itiraf, Erbil'in özel hayatına dair ilginç detayları gün yüzüne çıkardı. Ayrılığın ardından Mehmet Ali Erbil'in açıklamaları, hem hayranları hem de magazin dünyası için şaşırtıcı bir gelişme oldu.

Erbil'in sağlık sorunlarından kurtulduğu günden beri gündemden düşmediği biliniyor ve bu son olay da ünlü şovmenin renkli hayatına yeni bir bölüm ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.