Sinem Kobal göbeğine kadar inen dekolteli pozu olay oldu! Marie Claire Etkinliğine Damga Vurdu...

Sinem Kobal göbeğine kadar inen dekolteli pozu olay oldu! Marie Claire Etkinliğine Damga Vurdu...
Ünlü oyuncu Sinem Kobal, Marie Claire etkinliğinde göbeğe kadar uzanan dekoltesiyle dikkat çekti. Kobal, iki çocuk annesi olmanın heyecanını ve günlük hayatındaki maceralarını anlattı.

Sinem Kobal, son dönemde ekranlardan uzak olsa da, hayranlarının gözünde her zaman parlayan bir yıldız. 2016'da Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen ve 2020'de Lalin, 2022'de ise Leyla adında iki kız çocuğu dünyaya getiren Kobal, son zamanlarda ailesiyle geçirdiği dolu dolu zamanlarla gündemde.

ekran-goruntusu-2023-11-19-133027.jpg

Güzel oyuncu, Marie Claire dergisinin düzenlediği bir etkinlikte ortaya çıktığında herkesin gözleri üzerindeydi. Kobal, kırmızı, göbeğe kadar inen derin dekolteli elbisesi ve sütyensiz tarzıyla cesur bir görünüm sergiledi. Yılan detaylı kolyesi ve doğal güzelliğiyle tam not alan ünlü oyuncu, bu cesur tarzını sosyal medya hesaplarından da paylaşarak hayranlarının beğenisine sundu.

Kobal, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, iki çocuk annesi olarak hayatının ne kadar dolu ve heyecanlı geçtiğinden bahsetti. "Her gün aile olmanın tecrübesine ve heyecanına gözümü açıyorum," diyen Kobal, kendine zaman ayırmaya ve kızlarıyla birlikte öğrenmeye önem verdiğini vurguladı. Her günün kendisi için "sürprizli yeni bir macera" olduğunu belirten güzel oyuncu, annelikle birlikte gelen sorumlulukların ve mutlulukların tadını çıkarıyor.

ekran-goruntusu-2023-11-19-133049.jpg

Kobal'ın ekranlara dönüş hazırlıkları da hayranları tarafından merakla bekleniyor. Marie Claire etkinliğindeki göz alıcı görünümüyle bir kez daha kendinden söz ettiren Kobal, hem oyunculuk kariyerinde hem de kişisel hayatında başarılı ve mutlu bir dönemden geçiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.