Ömer dizisinde beklenmedik gelişme! Dizinin senaryosu komple değişti! Seyirci Şoka girdi!

Ömer dizisinde beklenmedik gelişme! Dizinin senaryosu komple değişti! Seyirci Şoka girdi!
Star TV'nin sevilen dizisi Ömer, ikinci sezonunda da izleyiciyi ekran başına çekiyor. Cem Karcı'nın yönettiği dizi, yeni oyuncular ve değişen senaryosuyla ilgiyle takip ediliyor.

Star TV'nin OGMPictures imzası taşıyan sevilen dizisi "Ömer," ikinci sezonuyla ekranlara geri döndü ve izleyici tarafından büyük ilgi görüyor.

Cem Karcı'nın başarılı yönetmenliğiyle ekranlara taşınan dizi, yeni oyuncular ve heyecan dolu hikayesiyle pazartesi akşamları seyirciyi ekran başına çekmeye devam ediyor.

Ömer dizisinde beklenmedik gelişme! Dizinin senaryosu komple değişti!

Dizinin 32. bölümü, Ömer'in babası Reşat (Barış Falay) ve Çiçek (Melike Güner) ile evlenme kararı almasının yol açtığı tepkiyle başlıyor. Senaryonun yeni yazarı Deniz Madanoğlu'nun elinden çıkan bu bölüm, diziye yeni bir soluk getiriyor. Nevzat'ın iş yoğunluğunun artması ise Gamze ile Ömer arasındaki sorunları derinleştiriyor.

Seyirci Şoka girdi!

Ömer dizisi, yeni karakterleri ve değişen senaryosuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Heyecan dolu hikayesiyle her hafta pazartesi akşamları Star TV'de ekrana geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.