Heidi Klum'un Cesur Kıyafet Tercihi Formula 1 Etkinliğinde Dikkatleri Üzerine Çekti! ''Hiç Giymeseydin'' Yorumları Geldi!

Heidi Klum'un Cesur Kıyafet Tercihi Formula 1 Etkinliğinde Dikkatleri Üzerine Çekti! ''Hiç Giymeseydin'' Yorumları Geldi!
Ünlü model Heidi Klum, cesur tarzı ve kendinden emin duruşuyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 50 yaşındaki dünyaca ünlü model, sosyal medyayı aktif kullanması ve yaklaşık 12 milyon takipçisiyle dikkat çekiyor.

Kendisinden 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz ile olan aşkını sık sık dile getiren Klum, Instagram hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından sıkça söz ettiriyor.

ekran-goruntusu-2023-11-21-125423.jpg

Son olarak, Klum ve eşi Tom Kaulitz, Formula 1 Grand Prix'sine katıldı. Klum, bu etkinlik için yaptığı kıyafet tercihiyle yine gündeme geldi. Siyah deri ceketinin altına hiçbir şey giymeyen Klum, bu cesur görünümünü aynada çektiği bir video ile sosyal medya hesabından paylaştı. Klum'un bu paylaşımı, takipçileri arasında büyük bir ilgi ve şaşkınlık yarattı.

ekran-goruntusu-2023-11-21-125411.jpg​​​​​​​

Bu etkinlik için tercih ettiği külot modasına uygun siyah iç çamaşırı ve file çoraplar da Klum'un dikkat çeken tarzını tamamladı. Ünlü modelin bu tarzı, sosyal medyada ve etkinlikte dikkatleri üzerine çekti. Klum, tarzı ve kendine has duruşuyla modaya yön veren isimlerden biri olarak kabul ediliyor. Bu son paylaşımı da, Klum'un cesur ve kendinden emin tarzını bir kez daha gözler önüne serdi.

ekran-goruntusu-2023-11-21-125444.jpg​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.