Şeyma Subaşı Dekoltesiyle Eski Eşini Delirtti! Boşanmak En Çok Ona Yaradı; “Mohammed Alsaloussi Neyi Kaybettiğine Dön Bak”

Şeyma Subaşı Dekoltesiyle Eski Eşini Delirtti! Boşanmak En Çok Ona Yaradı; “Mohammed Alsaloussi Neyi Kaybettiğine Dön Bak”
Ünlü isim Şeyma Subaşı, eski eşinin memleketi Mısır'dan iddialı pozlar paylaşarak takipçilerini büyüledi. Subaşı'nın paylaşımları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Gündemi sık sık özel hayatıyla meşgul eden ünlü isim Şeyma Subaşı, bu kez de Mısır'dan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Kısa süren evliliğinin ardından eski eşinin memleketi Mısır'a giden Subaşı, sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaparak dikkatleri üzerine çekti.

ekran-goruntusu-2023-11-22-140342.jpg

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile evliliği sonrasında boşanan ve özel hayatındaki gelişmelerle sıkça gündeme gelen Subaşı, Mısır'daki bir düğün için bu ülkeye gittiğini belirtti.

Subaşı, "Özel bir nedenle tekrar Mısır'a döndüm: sevdiklerimizin düğününü kutluyoruz" diyerek seyahatinin amacını takipçileriyle paylaştı.

ekran-goruntusu-2023-11-22-140355.jpg

Subaşı'nın Mısır'daki ilk gününden itibaren paylaştığı fotoğraflar, özellikle stil ve güzelliğiyle dikkat çekti.

Yaptığı paylaşımlarda, "Burada olmak harika, iyi insanlar ve pozitif hislerle çevrili! İlk gün gerçekten güzeldi ve sabırsızlıkla beklediğimiz daha eğlenceli etkinlikler var." ifadelerini kullanan Subaşı, Mısır'daki zamanını dolu dolu geçirdiğinin sinyallerini verdi.

ekran-goruntusu-2023-11-22-140410.jpg​​​​​​​

Takipçileri tarafından "Barışın artık", "Çok güzelsin", "Elbise muhteşem" gibi yorumlarla desteklenen Subaşı'nın bu paylaşımları, sosyal medyada geniş bir ilgiyle karşılandı. Her zaman olduğu gibi, Subaşı'nın stil ve güzelliği, hayranlarının gözünden kaçmadı!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.