BİM 21-24 Kasım aktüel ürünler kataloğu yayınladı! Kablosuz Süpürge, Kulaklık, Saç Sakal Makine Fiyatları Düştü! En Ucuzu 199 TL

BİM 21-24 Kasım aktüel ürünler kataloğu yayınladı! Kablosuz Süpürge, Kulaklık, Saç Sakal Makine Fiyatları Düştü! En Ucuzu 199 TL
21-24 Kasım tarihleri arasında BİM marketlerinde, Dyson'a uygun fiyatlı bir alternatif olan kablosuz süpürge başta olmak üzere birçok aktüel ürün indirimli fiyatlarla sunuluyor.

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden BİM, 21-24 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden cazip ürünlerle dikkat çeken BİM, uygun fiyatlı ürünleriyle tüketicilerin bütçesine katkı sağlamaya devam ediyor.

Bu haftanın en dikkat çekici ürünü, Dyson muadili olarak nitelendirilen uygun fiyatlı kablosuz süpürge. 3.299 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan bu süpürge, teknolojik özellikleri ve uygun fiyatıyla tüketicilerin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

ekran-goruntusu-2023-11-22-141501.jpg

BİM'in bu haftaki kataloğunda ayrıca temizlik ürünlerinden giyime, gıda ürünlerinden elektronik eşyalara kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Temizlik ürünlerinde Bingo Toz Deterjan, Domestos Çamaşır Suyu ve Cif Lavabo Fayans Temizleyici gibi popüler ürünler indirimli fiyatlarla sunuluyor. Kişisel bakım ve ev tekstili ürünlerinde ise Kotex Hijyenik Ped, Eros marka iç çamaşırlar ve çeşitli hurç modelleri gibi ürünler öne çıkıyor.

ekran-goruntusu-2023-11-22-141513.jpg

Teknoloji tutkunları için Fakir Toz Torbasız Süpürge, Casper VIA M30 Plus akıllı telefon ve Polosmart Tws Kulaklık gibi ürünler de cazip fiyatlarla satışa sunulmuş durumda. Ev dekorasyonu ve düzenleme ürünlerinde ise Ruumstore TV Sehpası ve çeşitli dolap düzenleyiciler gibi pratik çözümler bulunuyor.

ekran-goruntusu-2023-11-22-141524.jpg​​​​​​​

BİM, uygun fiyat politikasıyla müşterilerine ekonomik alışveriş fırsatları sunarken, geniş ürün yelpazesiyle de her türlü ihtiyaca yanıt veriyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.