Zeynep Bastık Hakkında Şok İddia! Gelin Oluyor! Önemli Tarih Açıklandı! Herkes Çok Şaşkın...

Zeynep Bastık Hakkında Şok İddia! Gelin Oluyor! Önemli Tarih Açıklandı! Herkes Çok Şaşkın...
Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemde. Bu kez sürpriz bir iddia geliyor: Zeynep Bastık, bu cuma günü büyük bir gizlilik içinde organize edilen bir düğünle ikinci kez gelin olacak!

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak, doğum günü kutlamasında tercih ettiği Roman havası konseptiyle dikkatleri üzerine çekmiş ve yeni sevgilisini bu özel gününde tanıtmıştı.

ekran-goruntusu-2023-11-23-160102.jpg

Ancak Zeynep Bastık ile ilgili kulislerde şaşırtıcı bir iddia konuşulmaya başlandı. İddiaya göre, son zamanların sevilen şarkıcısı Zeynep Bastık, bu cuma günü sürpriz bir düğünle ikinci kez gelin olacak. Sabah gazetesinin iddiasına göre, düğünü ünlü şarkıcının sevgilisi olan işletmeci Ali Can Ayyıldız büyük bir gizlilik içinde organize etmiş.

Günaydın gazetesinin yazarı Bülent Cankurt'un yazısına göre, düğünün mekanı da oldukça ilginç bir tercihle Şişli'deki bir düğün salonu olarak belirlenmiş. Ali Can Ayyıldız, Zeynep Bastık'ın 30. doğum gününü Roman eğlencesiyle kutlamış ve şimdi de bir Roman düğünü organize etmek için harekete geçmiş. Dostlarından da Roman konseptine uygun giyinmelerini rica etmiş.

ekran-goruntusu-2023-11-23-160047.jpg​​​​​​​

Eğer iddialar doğruysa, Zeynep Bastık ile Ali Can Ayyıldız, bu cuma muradına erecek ve gizli bir düğünle evlenecekler. Bu sürpriz gelişme, Zeynep Bastık'ın hayranları ve sevenleri tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.