Demet Özdemir merak edilenleri itiraf etti! Oğuzhan Uğur'un Programına Konuk Oldu! Maddi durumu Şok Etti!

Demet Özdemir merak edilenleri itiraf etti! Oğuzhan Uğur'un Programına Konuk Oldu! Maddi durumu Şok Etti!
Ünlü oyuncu Demet Özdemir, aylar süren sessizliğin ardından eski alışkanlıklarını değiştirdiğini ve artık sabahları sinirli uyanmadığını itiraf etti. Özdemir, maddi olarak daha rahat bir döneme girdiğini ve gelecek kaygısının azaldığını söyledi.

Demet Özdemir, geçtiğimiz mayıs ayında sekiz aylık evliliğini sonlandırdığı Oğuzhan Koç ile ilişkisi ve özel hayatıyla sürekli olarak gündemde yer alıyor. Yunanistan'da yeni bir ev alan ünlü oyuncu, son zamanlarda yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu açıkladı. Ancak dikkat çeken bir itirafta bulundu: Sabahları sinirli uyanma alışkanlığını artık geride bıraktığını söyledi.

ekran-goruntusu-2023-11-24-150546.jpg

Demet Özdemir, uykusundan uyanıp yaklaşık 2 saat boyunca kimseye konuşmamak ve sinirli bir ruh halinde olmakla ilgili daha önce çıkan haberlere yanıt verdi. Kendisiyle yapılan bir röportajda, "Eskiden öyleydim, ama artık değilim. Gergin uyanıyordum, ancak hayatım biraz daha yoluna girdiğinde, özellikle maddi olarak biraz daha rahatladım. Gelecek kaygısıyla büyüdüm ve bu, insanın kafasını takabiliyor" şeklinde konuştu.

resim-2023-11-24-150711104.png

Demet Özdemir'in bu samimi açıklamaları, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Ünlü oyuncu, maddi olarak daha istikrarlı bir döneme girdiğini ve bu değişikliğin ruh haline olumlu etki yaptığını vurguladı. Oyuncunun gelecekteki projeleri ve kariyeri de merakla beklenirken, hayatındaki bu değişimin nasıl devam edeceği ise takipçileri tarafından yakından izleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.