Hande Erçel Pozları Olay Oldu! Doğum Gününde! Yaşını Duyanların Ağızlar Yarım Metre Açık Kaldı! Hakan Sabancı Detayına Dikkat

Hande Erçel Pozları Olay Oldu! Doğum Gününde! Yaşını Duyanların Ağızlar Yarım Metre Açık Kaldı! Hakan Sabancı Detayına Dikkat
Ünlü oyuncu Hande Erçel, göz alıcı bir kostüm partisi düzenleyerek 30. yaşını kutladı. Partiye katılan ünlü isimlerle eğlenceli anlar yaşandı. İşte detaylar...

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Hande Erçel, 30. yaşına girmenin mutluluğunu yakın arkadaşları ve ünlü dostlarıyla birlikte verdiği kostüm partisiyle taçlandırdı.

ekran-goruntusu-2023-11-25-211009.png

FOX TV'de yayınlanan "Bambaşka Biri" dizisinin başrol oyuncusu olan Erçel, hem oyunculuğuyla hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

Hande Erçel, 30. Yaşını Kostüm Partisiyle Kutladı!

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Hakan Sabancı ile olan ilişkisiyle manşetlere çıkan Erçel, doğum gününü görkemli bir şekilde kutladı.

ekran-goruntusu-2023-11-25-211025.png

Ünlülerin akın ettiği parti, Hande Erçel'in iki farklı kostümle şıklığına şıklık kattığı anlarla renklendi. Doğum gününü kutlamak için gelen davetliler arasında ablası Gamze Erçel, Caner Yıldırım, Aleyna Sokeler, Uğur Uzunel, Bedirhan Soral, Dila Tarkan ve Cem Davran gibi tanınmış isimler bulunuyordu.

ekran-goruntusu-2023-11-25-210943.png

Hande Erçel, parti boyunca hem dans edip eğlendi hem de dostlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Instagram hesabından paylaştığı doğum günü mesajlarıyla sevenlerine teşekkür eden Erçel, özellikle gümüş renkli pastası ve etkileyici kostümleriyle göz doldurdu.

ekran-goruntusu-2023-11-25-211052.png

Sevgilisi Hakan Sabancı'nın Görülmemesi Dikkat Çekti

Dikkat çeken bir detay vardı; Hande Erçel'in sevgilisi Hakan Sabancı ve Sabancı ailesinin üyeleri Hacı Sabancı ile eşi Nazlı Sabancı parti karelerinde görünmüyordu.

Bu durum, çiftin ve ailenin yakın zamanda düzenlenecek düğünleri öncesi gizliliği sürdürme isteği olarak yorumlandı.

Hande Erçel'in 30. yaş kutlaması, ünlü oyuncunun ne kadar sevildiğini ve Türkiye'nin en önemli isimlerinden biri olduğunu bir kez daha gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.