İcardi’nin Yeni Gözdesi Aleyna Tilki Oldu! Simge Sağın’ı Bir Çırpıda Sildi! Artık Favorisi O Şarkı Sözleri…

İcardi’nin Yeni Gözdesi Aleyna Tilki Oldu! Simge Sağın’ı Bir Çırpıda Sildi! Artık Favorisi O Şarkı Sözleri…
Galatasaray, Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi için duygusal bir paylaşım yaparak Aleyna Tilki'nin şarkı sözlerine yer verdi.

Galatasaray, Alanyaspor'u 4-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturduğu kritik bir maçın ardından çarpıcı bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

Sarı-kırmızılı kulüp, Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi için romantik bir gönderi paylaştı ve bu paylaşıma Aleyna Tilki'nin "Başıma Belasın" şarkısının sözlerini ekledi.

ekran-goruntusu-2023-11-26-154916.png

Icardi İçin Aleyna Tilki'li Romantik Bir Paylaşım Yaptı!

Paylaşımda, "Ben kalbimin orta yerine seni yazdım" ifadesiyle Mauro Icardi'nin bir fotoğrafı yer aldı. Bu romantik not, Galatasaray taraftarları ve futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü. Paylaşıma gelen yorumlar ve beğeniler, Galatasaray'ın taraftarlarını ve sosyal medya kullanıcılarını duygulandırdı.

2022-nin-en-cok-konusulan-isimlerinden-aleyna-15522545-9425-amp.jpg

Arjantinli futbolcu Mauro Icardi de bu özel gönderiye kalp emojisiyle yanıt verdi, bu jestle duygusal bir an yaşandı. Galatasaray, bu paylaşımla futbolseverlere Icardi'nin takıma olan bağlılığını ve önemini bir kez daha vurguladı.

kapak-142357.jpg

Aleyna Tilki'nin "Başıma Belasın" şarkısının Galatasaray'ın bu paylaşımında kullanılması, kulübün futbolcuları ve taraftarları arasındaki sıcak ilişkiyi ve duygusal bağları simgeliyor. Aynı zamanda, futbol dünyasının ve eğlence dünyasının kesişimindeki bu tarz paylaşımlar, sosyal medyada büyük ilgi çekiyor.

ekran-goruntusu-2023-11-26-155208.png

Özellikle Türkiye'de ünlü şarkıcılar ve futbolcular arasındaki samimi ilişkiler, sık sık gündeme gelirken, bu tür paylaşımlar futbolseverler arasında da heyecan ve sevgi uyandırıyor. Galatasaray'ın Mauro Icardi için yaptığı bu romantik jest, kulübün sosyal medya etkileşimini artırmış gibi görünüyor ve taraftarlar arasındaki coşkuyu daha da yükseltiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.