Zeynep Bastık'in Sutyensiz Pozları Olay Oldu! Derin Dekoltesi Yürekleri Yangın Yerine Çevirdi!

Zeynep Bastık'in Sutyensiz Pozları Olay Oldu! Derin Dekoltesi Yürekleri Yangın Yerine Çevirdi!
Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, son paylaştığı cesur pozlarla gündemde. Kırmızı elbisesiyle dikkat çeken Bastık, takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Şarkıları ve sahne performanslarıyla adından sıkça söz ettiren Zeynep Bastık, son zamanlarda cesur pozlarıyla da dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde doğum günü kutlamasında tercih ettiği roman havası konseptiyle ilgi odağı olan Bastık, bu kez de iddialı pozlarıyla gündeme geldi.

ekran-goruntusu-2023-11-27-134057.jpg

Ünlü şarkıcının, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraflar, sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Kırmızı renkteki bacak ve göğüs dekolteli elbisesiyle kameraların karşısına geçen Zeynep Bastık, takipçilerine "Herkese mutluluklar dilerim" mesajıyla birlikte gül emojisi ekledi.

Bu iddialı pozlar kısa sürede 38 binden fazla beğeni aldı ve takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Yorumlar arasında "Ne bu güzellik ya?", "Sen insansan ben neyim?", "Yanıyor buralar" ve "Kıskananlar çatlasın" gibi ifadeler yer aldı.

ekran-goruntusu-2023-11-27-135123.jpg

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere göre, Zeynep Bastık'ın sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile roman düğünü yaparak evlenmeyi düşündüğü iddia edilmişti.

Zeynep Bastık, bu haberleri sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile yalanlamıştı. Şarkıcının şu anda gündemindeki ana konu, cesur ve çekici pozlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.