'Camdaki Kız'ın Tako'su kız arkadaşıyla görüntülendi: 'Sevgili Olacağız' Açıklaması Şok Etti!

'Camdaki Kız'ın Tako'su kız arkadaşıyla görüntülendi: 'Sevgili Olacağız' Açıklaması Şok Etti!
'Camdaki Kız' dizisinin sevilen oyuncusu Hamza Yazıcı, yeni sevgilisi Hicret ile romantik bir buluşma gerçekleştirdi.

Kanal D ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen 'Camdaki Kız' dizisinde Tako karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hamza Yazıcı, önceki akşam yeni sevgilisi Hicret ile ilk kez kameralara yakalandı.

Geçtiğimiz yaz, sevgilisi Şenay Forbes ile yaptıkları tatiller ve sevgilisinin bikinili pozlarıyla gündeme gelmiş olan Hamza Yazıcı, Şenay Forbes'den ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı.

ekran-goruntusu-2023-11-28-130551.jpg

İkili, buluşmalarının ilk aşamasında Cihangir'deki bir kafede oturup kahve içti, daha sonra da Cihangir sokaklarında romantik bir yürüyüş yaptı. Flaşların patlaması üzerine Hamza Yazıcı, "Arkadaşlar utanıyorum ben, pek alışık değilim lütfen zaten Hicret Hanım'la bu ilk randevumuz ve buluşmamız." şeklinde bir açıklama yaptı.

Hicret Hanım ise, "Hamza çok neşeli bir insan, sanırım sevgili olacağız." dedi.

Hamza Yazıcı, Şenay Forbes ile olan ilişkisi hakkında da konuşarak, "Bana 'sempatiksin' diye yürüdü. İlk adımı o attı. Ben de elimden geleni ardıma koymadım, onun kadar koştum." şeklinde ifadelerde bulunmuştu.

ekran-goruntusu-2023-11-28-130600.jpg

Ayrıca, sosyal medya hesabından sevgilisi Şenay Forbes'e gelen çirkin mesajları ifşa eden Hamza Yazıcı, "Umarım sizin de ailelerinize böyle yorumlar yapılır" diyerek tepki göstermişti.

Hamza Yazıcı'nın yeni ilişkisi Hicret ile mutlu bir başlangıç yapması, magazin gündeminde büyük ilgi uyandırdı. İkilinin ilişkisi ilerleyen günlerde nasıl bir gelişme gösterecek merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.