Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan'ı Geride Bıraktı: 40 Yaş Küçük Eski Sevgilisiyle Yeniden Aşka Yelken Açtı

Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan'ı Geride Bıraktı: 40 Yaş Küçük Eski Sevgilisiyle Yeniden Aşka Yelken Açtı
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan ile ayrıldıktan sonra 40 yaş küçük eski sevgilisi Alisa Nasya ile görüntülendi.

Mehmet Ali Erbil, özel hayatı ve aşk ilişkileriyle sık sık gündem olan bir isim olarak bilinir. 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşk, magazin dünyasında büyük ilgi görmüş ve evlenmeleri beklenmişti. Ancak, çiftin ayrılık haberi herkesi şaşırtmıştı.

Gülseren Ceylan, Instagram hesabından yaptığı sürpriz bir paylaşımla ilişkilerini sonlandırdıklarını duyurmuştu. Ceylan, "Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım" mesajını paylaşarak ayrılıklarını kamuoyuna duyurmuştu.

resim-2023-11-28-131724141.png

Ancak son zamanlarda Mehmet Ali Erbil, kendisinden tam 40 yaş küçük olan eski sevgilisi Alisa Nasya ile görüntülendi. Ünlü şovmen, bir balıkçıdan çıkarken basın mensuplarına yakalandı. Nasya, ilişkilerini sorguladığında, Erbil mizahi bir şekilde "Magazin geldi. Kaçma!" diyerek esprili bir yanıt verdi.

Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'dan ayrıldıktan sonra eski aşkına geri dönmesi, magazin dünyasında büyük ilgi uyandırdı. Erbil'in özel hayatı ve ilişkileri yakından takip edilmeye devam edecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.