Pursaklar Belediyesi’nden Önemli Hatırlatma; ‘‘Son Gün 30 Kasım’’

Pursaklar Belediyesi’nden Önemli Hatırlatma; ‘‘Son Gün 30 Kasım’’
Pursaklar Belediyesi, 30 Kasım'da sona erecek olan 2023 yılı Emlak Vergisi 2.taksit ödemeleri için mükelleflere uyarılarda bulundu.

Her yıl 2 taksit halinde ödenen emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ile ilan ve reklam vergisinin ikinci taksitleri için son ödeme tarihi 30 Kasım 2023 Perşembe günü olarak belirlendi.

‘‘Yapay zekâlı çağrı merkezi asistanımız TEDİ’ye borcunuzu sorabilirsiniz’’

Vatandaşların ister belediye gelerek, ister banka ve internet sayfası üzerinden ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebileceklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Belediyenin hizmetlerinde herhangi aksama olmadan devam edebilmesi için hemşehrilerimizin yükümlülüklerini zamanında, tam ve eksiksiz yerine getirmesi gerekiyor. Yapay zekâlı çağrı merkezi asistanımız TEDİ’ye borcunuzu sorabilirsiniz. Vatandaşlarımızın son günde yoğunluk oluşturmaması için vergilerini ödemeleri tavsiyesinde bulunuyoruz. İlçe sakinlerimiz ve mükelleflerimizin ödeme konusunda gösterdikleri hassasiyet içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Pursaklar Belediyesi vatandaşların gecikme zammı ile karşılaşmamaları için hem ödemede kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar belediye hizmet binasındaki vezne ve kaymakamlık binası veznesinde vergi işlemlerini yapabilmelerinin yanı sıra mesai saatlerine bağlı kalmadan e-belediye, PTT şubelerinden, Halkbank online ve Vakıfbank online işlemler adresinden de ödemelerini online olarak kolaylıkla yapılabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.