Hafsanur Sancaktutan'dan Olay Pozlar! Şekilden Şekle Girdi... Hareketleri Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Hafsanur Sancaktutan'dan Olay Pozlar! Şekilden Şekle Girdi... Hareketleri Sosyal Medyada Gündem Oldu!
Ünlü Oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın Gala Görünümü ve İlginç Pozları Sosyal Medyada Konuşuluyor.

Türk televizyon ve sinemasının genç yeteneklerinden Hafsanur Sancaktutan, birçok başarılı projede yer alarak adını geniş bir izleyici kitlesine duyurmuş bir oyuncu olarak tanınıyor. Son olarak "Son Yaz," "Dünyayla Benim Aramda," "Aşk Ağlatır," "Darmaduman," ve "Ya Çok Seversen" gibi projelerde performansıyla büyük beğeni topladı. Sancaktutan, dün akşam bir gala etkinliğine katılarak kamera karşısına geçti.

ekran-goruntusu-2023-11-29-142854.jpg

Ünlü oyuncu, mini etek ve beyaz gömlek kombiniyle geceye katıldı ve tarzını lacivert bir kabanla tamamladı. Ancak, Hafsanur Sancaktutan'ın galada poz verirken aldığı ilginç pozlar sosyal medyanın dikkatini çekti.

Özellikle poz verdiği anlarda farklı şekillere girmesi ve ilginç pozlar vermesi, takipçileri tarafından konuşulmaya başlandı. Sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncunun pozlarını yorumlayarak, "Yine poz verememiş," gibi esprili yorumlar yaptılar.

ekran-goruntusu-2023-11-29-142902.jpg

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 tarihinde İstanbul'da doğdu ve çok genç yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilendi. Tiyatro oyunlarıyla birçok ödül kazandıktan sonra 2018 yılında "Gülperi" dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Ardından "Aşk Ağlatır" dizisinde Ada Meryem karakteriyle tanındı ve "Son Yaz" dizisinde Yağmur karakteriyle dikkatleri üzerine çekti.

Son projesi ise Disney Plus ekranlarında yayınlanan "Dünyayla Benim Aramda" adlı dizi oldu. Bu projede başrolleri Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile paylaşan Hafsanur Sancaktutan, yetenekleriyle ve ilginç tarzıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.