Melisa Döngel'in Cesur İtirafı! Arkadaşının Sevgilisiyle.... Takipçilerinden Kınayan Yorumlar Yağdı!

Melisa Döngel'in Cesur İtirafı! Arkadaşının Sevgilisiyle.... Takipçilerinden Kınayan Yorumlar Yağdı!
Kirli Sepeti dizisinin başrol oyuncusu Melisa Döngel, arkadaşının sevgilisiyle ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalar nedeniyle sosyal medyada linç ediliyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kirli Sepeti dizisinin başrol oyuncusu Melisa Döngel, aylar önce katıldığı bir programda yaptığı çarpıcı açıklamalarla izleyicileri şaşırttı ve tepkiye neden oldu. Genç oyuncu, Eser Yenenler'in YouTube kanalında yayınlanan bir programa konuk olduğu sırada arkadaşının sevgilisiyle ilgili ilginç görüşlerini paylaştı.

ekran-goruntusu-2023-12-01-122859.jpg

Döngel, ilişkiler hakkında konuşurken, "Arkadaşımın sevgilisini beğenirsem, hoşlanırım 'asla yapmam' demem. Yapmaya çalışırım, özen gösteririm. Özen gösteririm yalnız. Etkilendiysek ne yapalım artık. Geçmiş olsun" şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu sözler, aylar sonra gündeme gelince, sosyal medyada büyük bir tartışma başladı.

Melisa Döngel'in bu açıklamaları, birçok kişi tarafından "rezalet" olarak nitelendirilirken, sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılarak oyuncuya yoğun bir linç kampanyası başlatıldı. Döngel'e yöneltilen eleştiriler arasında "Böyle şeyler normalleştirmeyin," "Senin gibiler toplum ahlakını bozuyor," ve "O iğrençliği sen yaşatmadan yaşa" gibi sert ifadeler yer aldı.

ekran-goruntusu-2023-12-01-122827.jpg

Melisa Döngel'in bu açıklamaları, ilişki etiği ve toplum normları hakkında birçok insanın düşünce çatışmasına yol açtı ve sosyal medyada tartışma konusu oldu. Oyuncunun bu sözleriyle ilgili gelecekteki açıklamaları ve gelişmeler merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.