Paris Hilton, İki Prensle Geçirdiği Unutulmaz Gece Hakkında Konuştu: 'Eğlenceli Bir Geceydi'

Paris Hilton, İki Prensle Geçirdiği Unutulmaz Gece Hakkında Konuştu: 'Eğlenceli Bir Geceydi'
Sosyetenin ünlü ismi Paris Hilton, Prens William ve Prens Harry ile geçirdiği özel geceyi anlattı: "Eğlenceli bir geceydi.

Sosyetenin gözde isimlerinden Paris Hilton, ikinci çocuğunu kucağına aldıktan sonra Londra'da düzenlediği pembe temalı Noel kutlamasıyla gündeme gelmişti. Ancak bu kez Hilton, yıllar önce İngiltere'de geçirdiği özel bir gecenin detaylarını ilk kez paylaşarak magazin dünyasını sarsmaya devam ediyor.

ekran-goruntusu-2023-12-02-124452.jpg

42 yaşındaki otel varisi ve girişimci Paris Hilton, İngiltere'deki ziyaretinde Prens William ve Prens Harry ile geçirdiği unutulmaz bir geceyi anlattı. Hilton, bu özel anları Andy Cohen’in programında paylaştı ve Kraliyet Ailesi'nin iki üyesiyle nasıl keyifli bir gece geçirdiklerini detaylarıyla anlattı.

Paris Hilton, Park Lane'deki Londra Hilton otelinde Prens William, Prens Harry ve ünlü şarkıcı Christina Aguilera ile bir araya geldiklerini doğrulayarak şunları söyledi: "Gerçekten çok hoşlardı. Londra’da takıldık. Park Lane Hilton'daydık ve alt katta eğlenceli bir bar bulunuyordu. Ben, Christina Aguilera, çocuklar ve bir grup insanla birlikteydik. Eğlenceli bir geceydi."

ekran-goruntusu-2023-12-02-124523.jpg

Hilton'un bu itirafı, İngiliz ve Amerikan magazin dünyasında büyük ilgi uyandırdı. Ancak Kraliyet cephesinden herhangi bir yanıt gelmedi. Paris Hilton'un İngiltere'deki bu özel gece anıları, onun kariyerindeki farklı bir dönemi hatırlatırken, magazin dünyasının da merakla takip ettiği bir konu haline geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.