Yalı Çapkını Yıldızı Afra Saraçoğlu Gemileri Yaktı! Mert Ramazan Demir'i Sildi Attı! ''Sadece İş Arkadaşıyız''

Yalı Çapkını Yıldızı Afra Saraçoğlu Gemileri Yaktı! Mert Ramazan Demir'i Sildi Attı!  ''Sadece İş Arkadaşıyız''
Yalı Çapkını dizisinin başrollerini paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, yaz aylarında denizin ortasında dudak dudağa yakalandıkları iddialarıyla gündeme gelmişti. İşte son detaylar...

Türk televizyon dizisi "Yalı Çapkını"nın başrollerini paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, yaz aylarında denizin ortasında romantik bir anın fotoğrafıyla basında yer almışlardı. Bu görüntüler, ikilinin aşk yaşadığı iddialarını beraberinde getirmişti. Ancak Afra Saraçoğlu, uzun süre boyunca bu iddialara sessiz kalmıştı.

resim-2023-12-03-133038555.png

Sonunda sessizliğini bozan Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile yaşadıkları ilişkinin sadece iş arkadaşlığı olduğunu açıkladı. Magazin gündemine damgasını vuran bu açıklama, merakla bekleniyordu.

Afra Saraçoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok" dedi. Ayrıca, "Yani ben artık bir son nokta koymak istiyorum çünkü artık daha fazla gündeme de gelmek istemiyorum konuyla ilgili" şeklinde konuştu.

Muhabirlerin "Ayrılık sebebi ne?" gibi sorularına ise Saraçoğlu rahatsız bir şekilde, "Hiç gerek yok arkadaşlar böyle şeylere" diyerek yanıt verdi.

ekran-goruntusu-2023-12-03-132954.jpg

Afra Saraçoğlu'nun bu açıklamaları, uzun süredir merakla beklenen soruları yanıtlarken, ilişkilerinin doğasını net bir şekilde ortaya koymuş oldu. Güzel oyuncunun doğum günü partisinde çılgınlar gibi eğlenerek DJ'lik yapması da dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.