Kenan İmirzalıoğlu, Aldatma İddialarına Net Yanıt Verdi: Gerçeği Siz de Biliyorsunuz! İşte Detaylar...

Kenan İmirzalıoğlu, Aldatma İddialarına Net Yanıt Verdi: Gerçeği Siz de Biliyorsunuz! İşte Detaylar...
Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, sosyal medyada çıkan "aldatma" iddialarına ilk kez açıklama yaparak, iddiaları yalanladı ve bu tür haberlere rağbet edilmemesi gerektiğini belirtti.

Türkiye'nin tanınmış oyuncularından Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada dolaşan ve eşi Sinem Kobal'ı aldattığı iddialarıyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. Oyuncu, iddiaları yalanlayarak, bu tür haberlere rağbet edilmemesi gerektiğini vurguladı.

resim-2023-12-03-142514160.png

Kenan İmirzalıoğlu, önceki gece Nişantaşı'nda eşi Sinem Kobal ile görüntülendi. Basın mensuplarının iddiaları sorması üzerine İmirzalıoğlu, "Siz bunu ciddiye almadınız değil mi? Biz çünkü umursamadık. O yüzden insanların hafızasını kirletmeye gerek yok. Bir deli kuyuya taş atıyor, biz o kuyuya inmeyiz ama arkadaşlar. O haber nerden çıktı bilen var mı? Bilmediğimiz bir insanın bir iddiasını nasıl dikkate alırız ki? Biz bununla nasıl baş edeceğiz? İşin aslını siz biliyorsunuz. Buna rağmen bize sormayın" şeklinde konuştu.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, uzun süredir birlikte mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürüyor. İmirzalıoğlu'nun yaptığı bu açıklama, sosyal medyada çıkan iddialara son verirken, çiftin özel hayatlarına dair spekülasyonların sonlandırılmasına katkı sağladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.