Melis Sezen'in Cesur Tarzı Olay Oldu! Jartiyeri Sosyal Medyayı Salladı! Altın Kelebek ...

Melis Sezen'in Cesur Tarzı Olay Oldu! Jartiyeri Sosyal Medyayı Salladı! Altın Kelebek ...
Sadakatsiz" dizisinin başarılı oyuncusu Melis Sezen, hem cesur tarzıyla hem de sahnedeki esprileriyle dikkatleri üzerine çekti. Altın Kelebek Ödülleri'nde jartiyer detaylı eteğiyle şıklığına vurgu yapan Sezen, espirili konuşması ile herkesi güldürdü!

2021 yılında "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an" sözleriyle hafızalara kazınan Melis Sezen, bu yıl da Altın Kelebek Ödülleri'nde unutulmaz bir performansa imza attı. "Sadakatsiz" dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğeni toplayan Sezen, hem cesur tarzıyla hem de sahnedeki esprileriyle gündemin odağında yer aldı.

ekran-goruntusu-2023-12-04-114048.jpg

Altın Kelebek Ödülleri'ne katılan Melis Sezen, bu sefer kıyafetiyle ortalığı adeta ateşe verdi. Jartiyer detaylı eteğiyle dikkat çeken güzel oyuncu, sahneye ödül vermek için çıktığında izleyicileri gülme krizine soktu. Kendiyle dalga geçen Sezen, "Bu sefer ödülü vermek için tutuyorum çünkü elimde" diyerek salonu güldürdü.

ekran-goruntusu-2023-12-04-114059.jpg

Sezen'in sahnedeki esprileri ve pozları, sosyal medyada büyük ilgi gördü. "Enerjinle ortama renk katıyorsun" yorumları, Sezen'in ne kadar sevildiğinin bir göstergesi oldu. Melis Sezen, cesur tarzı ve esprili kişiliğiyle izleyicilerini mest etti ve gecenin unutulmaz isimlerinden biri haline geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.