Fenerbahçe O Transferi Bitirmek Üzere! İtalya'nın Bağrından İstanbul' a Geliyor! İşte İsmail Kartal'ın Yeni Gözdesi!

Fenerbahçe O Transferi Bitirmek Üzere! İtalya'nın Bağrından İstanbul' a Geliyor! İşte İsmail Kartal'ın Yeni Gözdesi!
Fenerbahçe'de uzun bir süredir sürdürülen ve adeta yılan hikayesine dönen Rade Krunic transferi sonunda noktalandı. Kulüp, Krunic'i 3.5 M € karşılığında 3 yıllık bir sözleşme için prensipte anlaştı.

Fenerbahçe, uzun bir bekleyişin ardından Rade Krunic transferini sonunda tamamladı. Bu transfer, sarı-lacivertli takımın orta sahasını güçlendirmeyi amaçlayan teknik direktör İsmail Kartal için büyük bir adım olarak kabul ediliyor.

resim-2023-12-04-115917287.png

Fred, Dijiku ve Becao'nun sakatlıkları sonrasında yaşanan sıkıntılar ve kötü sonuçlar, Fenerbahçe yönetimini yeni bir orta saha oyuncusu transferi yapmaya yönlendirdi. İsmail Kartal'ın teknik hatalarının yanı sıra yanlış oyuncu tercihleri de takımın başarısını olumsuz etkilemişti.

Rade Krunic transferi için uzun süren görüşmelerin ardından, Fenerbahçe'nin Krunic ile 3.5 M € karşılığında 3 yıllık bir sözleşme için prensipte anlaşmış olduğu öğrenildi. Bu transfer, İsmail Kartal'ın orta sahadaki eksiklikleri gidermeyi amaçlayan bir hamle olarak değerlendiriliyor.

ekran-goruntusu-2023-12-04-115848.jpg​​​​​​​

Fenerbahçe'nin orta sahaya yapacağı bu takviye ile takımın performansının olumlu yönde etkilenmesi ve başarı grafiğinin yükselmesi bekleniyor. Krunic'in Fenerbahçe formasıyla ne kadar katkı sağlayacağı ise ilerleyen dönemlerde gözlemlenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.