Aleyna Tilki'nin Son Pozları Instagram'ı Alev Alev Yaktı! Takipçilerinden Beğeni Ve Yorumlar Yağdı!

Aleyna Tilki'nin Son Pozları Instagram'ı Alev Alev Yaktı! Takipçilerinden Beğeni Ve Yorumlar Yağdı!
Popüler şarkıcı Aleyna Tilki, kariyeri ve özel hayatıyla sıkça gündeme gelirken, son olarak denize girdiği anları paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca "Bir Gün Ol Yerimde" adlı şarkısıyla da hayranlarını mest etti.

Aleyna Tilki, kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak, soğuk havalara rağmen denize girdiği anları paylaşarak dikkat çekti. Ayrıca "Bir Gün Ol Yerimde" adlı şarkısıyla müzik dünyasında başarılı bir çıkış yaparak hayranlarını mest etti.

ekran-goruntusu-2023-12-04-120339.jpg

Ancak Tilki, sosyal medya hesabından paylaştığı minicik etek giydiği ve elinde sigara ile poz verdiği karelerle eleştirilere maruz kaldı. Takipçileri, "O sigara hiç olmadı", "Güzelliğini saçma pozlarınla bozuyorsun", "Sigara içme" gibi yorumlar yaparak tepkilerini dile getirdi.

ekran-goruntusu-2023-12-04-120354.jpg​​​​​​​

Aleyna Tilki, yeni şarkısı "Bir Gün Ol Yerimde" ile gündemde kalmaya devam ederken, pozlarını paylaştığı bir gönderisinin altına yakın arkadaşı Serel Yereli'nin esprili bir yorumu geldi. Serel Yereli, "Melakelere sigara içirten dünya cinlere neler yapmaz" yazarken, Tilki ise "İşte cinler de başka şeyler içiyor maalesef" şeklinde mizahi bir yanıt verdi. Aleyna Tilki'nin iddialı pozları ve esprili yanıtları, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.