Zeynep Dizdar'dan Şok Eden Ümit Sayın İtirafı! Meğer İlk İlişkisiymiş...

Zeynep Dizdar'dan Şok Eden Ümit Sayın İtirafı! Meğer İlk İlişkisiymiş...
Ünlü şarkıcı Zeynep Dizdar, Yıllar sonra yaptığı açıklamalarda, ilk cinsel ilişkisini Ümit Sayın ile yaşadığını ve defalarca aldatıldığını itiraf etti. Gökay Kalaycıoğlu'nun Haberler YouTube kanalındaki "Haber Bahane" programında samimi açıklamalar yaptı.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Zeynep Dizdar, Haberler Youtube kanalında yer alan Haber Bahane programının konuğu oldu. Programın sunucusu Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını samimiyetle yanıtlayan Dizdar, hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ümit Sayın ile ilişkisine dair konuşan Zeynep Dizdar, 2 yıl boyunca düzenli olarak aldatıldığını söyledi. İlk cinsel ilişkisini Ümit Sayın ile yaşadığını itiraf eden Dizdar, ilişkisi hakkında şunları dile getirdi: "Gözümü açtığım insan başka ne diyeyim. Haberim bile yoktu, ben öpüşerek çocuk olduğunu zannediyordum kaç yaşıma kadar."

ekran-goruntusu-2023-12-05-104726.png

Dizdar, ilk cinsel deneyimini Ümit Sayın ile yaşadığını açıkladı ve ilişkileri boyunca defalarca aldatıldığını iddia etti.

Sunucunun sorduğu "İlk cinselliğini yaşadığın insan?" sorusuna, "Gözümü açtığım insan" şeklinde yanıt verdi ve çocukken cinsellik hakkında bilgisiz olduğunu, "öpüşerek çocuk olunduğunu zannettiğini" samimi bir şekilde paylaştı.

Dizdar, ilişkileri o dönemde evlilikle sonuçlansaydı, şu an 25 yaşında bir çocuğunun olabileceğini dile getirdi. Sunucunun "Pişman mısın doğurmadığına?" sorusuna ise "Kısmet. Ben yola devam ettim" diyerek cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum