Şampiyon Pursaklar! A Ligine Yükseldi...

Şampiyon Pursaklar! A Ligine Yükseldi...
U15 B Ligi gruplarında mücadele eden Pursaklar Belediye Spor Kulübü grubunu şampiyon olarak tamamlayarak, A Ligine yükselme başarısı gösterdi.

Spora ve sporculara yapmış oldukları yatırımlarla amatör sporcu yetiştirme de dikkatleri üzerine çeken Pursaklar Belediye Spor Kulübü’nün U15 futbol takımı, B Ligi mücadeleleri sonunda grubunu lider tamamlayarak A Ligine yükseldi.

Şampiyon Pursaklar! A Ligine Yükseldi...

Genç futbolcuların maçlarını yakından takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, maçın ardından genç sporcuların büyük mutluluklarına ortak olarak şampiyonluk kupasını birlikte kaldırdı.

‘‘Aferin bizim çocuklar’’

Pursakların adından söz ettiren başarılar kazanmaya devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Spora ve sporun geleceğine yapılan yatırımlarımızın meyvesini toplamaya devam ediyoruz. U15 Futbol takımımız kendi liginde şampiyon oldu. Aferin bizim çocuklar. U15 A Ligi’ne yükselen kulübümüzü tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Sporun her dalında geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye var gücümüzle devam edeceğiz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.