Şevval Sam'ın Göğüs Dekoltesi Olay Oldu! Bir Bakanı Bir Daha Baktırdı!

Şevval Sam'ın Göğüs Dekoltesi Olay Oldu! Bir Bakanı Bir Daha Baktırdı!
Şevval Sam, Göz Alıcı Cesur Görünümüyle Yıllara Meydan Okudu! Herkesin Gözü Üzerindeydi! Ünlü oyuncu ve şarkıcı fit görünümü ve zarif siyah elbisesiyle dikkat çekiyor.

Türkiye'nin ünlü oyuncularından ve şarkıcılardan biri olan Şevval Sam, ekranlara dönüş yapmaya hazırlanırken, son katıldığı etkinlikte dikkatleri üzerine çekti.

Şevval Sam, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender Çelebi karakteri ile büyük bir üne kavuşmuştu. Şimdi ise Yan Oda adlı yeni dizi projesiyle televizyon ekranlarına geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.

ekran-goruntusu-2023-12-05-141353.jpg

Altın Kelebek Ödül Töreni'ne katılan Şevval Sam, siyah bir elbise tercih ederek şıklığıyla büyüledi. 50 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı, formunu ve genç görünümünü korumak için sağlıklı beslenmeye önem verdiğini belirtti. "Spor falan yapamıyorum ama kendi beslenmeme dikkat ediyorum. İyi beslenmeye çalışıyorum." diyen Sam, bu yaşına rağmen fit görünümüyle hayranlarının takdirini kazandı.

Ayrıca, Şevval Sam'ın etkileyici göğüs dekoltesi de olay yarattı ve törende adından sıkça söz ettirdi. Daha önce yaptığı açıklamalarda mevsiminde çıkan sebzeleri evde pişirerek ve sebze ağırlıklı beslenerek sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürdüğünü ifade etmişti.

ekran-goruntusu-2023-12-05-141403.jpg

Şevval Sam, yıllara meydan okuyan güzelliği ve zarafetiyle her daim dikkat çekmeye devam ediyor. Yeniden ekranda izleyiciyle buluşacağı Yan Oda dizisi de büyük bir merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.