Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ hakkında konuştu! En İyi Dizi Çifti Ödülü Almışlardı...

Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ hakkında konuştu! En İyi Dizi Çifti Ödülü Almışlardı...
Aile dizisinin başarılı oyuncusu Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte çalışmanın mutluluğunu ve Tatlıtuğ'un sahiplenişini anlattı. Serenay Sarıkaya, Rol Arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ Hakkında Flaş İtiraflarda Bulundu! ''Aşırı Konforlu''...

Türk televizyon dünyasının en çok takip edilen dizilerinden biri olan "Aile"nin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde "En İyi Dizi Çifti" ödülünü kazanarak gündemde büyük yankı uyandırdılar.

ekran-goruntusu-2023-12-05-142302.jpg

Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte çalışmanın keyfini çıkardığını ve Tatlıtuğ'un sahip olduğu profesyonellik ve başarıya olan saygısını takdir ettiğini dile getirdi. Güzel oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ ile çalışma deneyimini şu şekilde anlattı:

"Kıvanç'ı çok istemiştim. Duruşu, işini sahipleniş biçimi, seçimleri, başarısı ile uzaktan taktir ederek takip ettiğim bir oyuncu arkadaşımdı. Yıllar sonra televizyona onunla dönmek de benim için yadsınamaz bir konfordu, yalan yok."

ekran-goruntusu-2023-12-05-142311.jpg

Serenay Sarıkaya'nın samimi açıklamaları, dizi izleyicileri ve hayranları tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. Tatlıtuğ ve Sarıkaya'nın "Aile" dizisindeki performansları da büyük beğeni topluyor ve dizinin başarısına katkı sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.