Simay Barlas Derin Yırtmacıyla Akıllara Kazındı! Öyle Bir Dekolte Verdi Ki, Görenler Şok İçerisinde Kaldı! “Bu Ne Cesaret Rüya!”

Simay Barlas Derin Yırtmacıyla Akıllara Kazındı! Öyle Bir Dekolte Verdi Ki, Görenler Şok İçerisinde Kaldı! “Bu Ne Cesaret Rüya!”
Yabani dizisinin başarılı oyuncusu Simay Barlas, 49. Altın Kelebek Ödülleri'nde sade ve şık tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Derin yırtmaçlı kıyafetiyle büyüleyen Barlas, sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Güzel oyuncu Simay Barlas, şimdilerde Halit Özgür Sarı, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Yurdaer Okur ile birlikte rol aldığı 'Yabani' dizisindeki Rüya karakteriyle büyük beğeni toplarken, 49. Altın Kelebek Ödülleri'nde sergilediği zarif ve iddialı tarzıyla da adından söz ettiriyor.

ekran-goruntusu-2023-12-05-192513.png

Simay Barlas 49. Altın Kelebek Ödülleri'nde Göz Kamaştırdı!

Geceden paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyada adeta bir fenomen haline gelen Barlas, derin göğüs dekoltesi ve yırtmacıyla göz alıcı bir görünüme sahipti. Takipçileri, Barlas'ın bu büyüleyici görüntüsüne 'Çok güzelsin', 'Yine harika görünüyorsun' ve 'Duru güzelliğin' gibi yorumlarla hayranlıklarını ifade ettiler.

ekran-goruntusu-2023-12-05-191925.png

Simay Barlas Kimdir?

1999 yılında İstanbul'da doğan ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nden mezun olan Simay Barlas, oyunculuk kariyerine 'Paramparça' adlı diziyle adım attı. Ardından 'Adı Efsane', 'Hayat Bazen Tatlıdır', 'Zalim İstanbul' ve 'Bir Annenin Günahı' gibi dizilerdeki rolleriyle yeteneğini gösterdi. Son olarak Show TV'de yayımlanan 'Aziz' adlı dizide Efnan karakterine hayat veren Barlas, performansıyla göz dolduruyor.

ekran-goruntusu-2023-12-05-192428.png​​​​​​​

Yıldızı Parlayan Oyuncu Ödülü'nün de sahibi olan Simay Barlas, sadece yeteneğiyle değil, aynı zamanda şık ve iddialı tarzıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor. Barlas, sosyal medyada paylaştığı göz alıcı pozlarıyla hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.