Afra Saraçoğlu Sutyenli Pozu Olay Oldu! Göğüs Dekoltesini Göstere Göstere Alev Saçtı! “Sen Neymişsin Bacım!”

Afra Saraçoğlu Sutyenli Pozu Olay Oldu! Göğüs Dekoltesini Göstere Göstere Alev Saçtı! “Sen Neymişsin Bacım!”
Türk televizyonunun genç ve yetenekli oyuncularından Afra Saraçoğlu, son dönemde özel hayatı ve verdiği cesur pozlarla gündemden düşmüyor.

Geçtiğimiz günlerde ilişkisi hakkında yaptığı açıklamayla tüm dikkatleri üzerine çeken Saraçoğlu, şimdi de bir dergi için verdiği cesur pozlarla olay oldu.

ekran-goruntusu-2023-12-07-144051.jpg

Afra Saraçoğlu'nun doğum günü öncesi verdiği bu özel pozlar, Harper's Bazaar Türkiye dergisinde yer aldı. İddialı ve cesur bir tarzda çekilen fotoğraflarda, Saraçoğlu ceketini çıkarıp atmış ve sadece sütyenle poz vermiş. Bu cesur hamlesiyle büyük bir dikkat çeken genç oyuncu, estetik ve şıklığıyla da beğeni topladı.

ekran-goruntusu-2023-12-07-144031.jpg

Dergiye verdiği röportajda, "Hayatta küçük ayrıntılara takılmayıp büyük resmi görebilmenin insanın enerjisiyle doğru orantılı olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuşan Afra Saraçoğlu, özel hayatını ise sosyal medyada nadir paylaşmaya özen gösterdiğini belirtti. "İnsanlar hayatımın içine ne kadar dahil olursa, canlandırdığım karakterin büyüsünün bozulduğuna inanıyorum" sözleriyle de dikkat çeken genç oyuncu, hem iç dünyası hem de kariyeriyle göz kamaştırmaya devam ediyor.

Afra Saraçoğlu'nun cesur pozları ve röportajı, sanat dünyasında ve medyada büyük ilgi uyandırdı.

ekran-goruntusu-2023-12-07-144041.jpg​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.