Yağmur Tanrısevsin sokak tarzı olay oldu! Külotla ekmek almaya gitti! Dalga Konusu Oldu...

Yağmur Tanrısevsin sokak tarzı olay oldu! Külotla ekmek almaya gitti! Dalga Konusu Oldu...
Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, uzun bir ekransız dönemin ardından tarzıyla tekrar gündeme gelmeye başladı. Sokak tarzıyla dikkat çekmeyi başardı ve sosyal medyada gülümsemelere neden oldu.

Güneşi Beklerken, Mayıs Kraliçesi, İki Yalancı ve Kalp Yarası gibi başarılı yapımlarda yer almış olan Tanrısevsin, sade ve özgün tarzıyla dikkat çeken ünlü isimlerden biri olarak biliniyor.

Son paylaşımında, fırından ekmek aldığı anları sosyal medya hesabında paylaşan Yağmur Tanrısevsin, bu kez kombiniyle gündeme geldi. Ekmek almaya giderken giydiği kombiniyle sokaklarda dolaşan ünlü oyuncu, ilginç bir tarz sergiledi.

ekran-goruntusu-2023-12-07-145933.jpg

Külot trendine uyan ve oldukça rahat görünen kombini, sosyal medyada eğlenceli yorumlara neden oldu. Takipçileri, Yağmur Tanrısevsin'in kombinini ve ekmek almaya gitme tarzını şaka konusu yaptılar. Bazı yorumlar ise, "Sanırım hızlıca dışarı çıkmıştır", "Belki de çekimden dönüyordur" gibi esprili yaklaşımlar içeriyordu.

ekran-goruntusu-2023-12-07-145941.jpg

Yağmur Tanrısevsin, her halükarda sokak tarzıyla dikkat çekmeyi başardı ve sosyal medyada gülümsemelere neden oldu. Ünlü oyuncunun tarzı, rahatlığı ve özgünlüğüyle takipçileri tarafından beğenildi ve konuşulmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.