Aleyna Tilki'den Skandal Açıklama! Ölmemi İstiyorlar....

Aleyna Tilki'den Skandal Açıklama! Ölmemi İstiyorlar....
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı sitem dolu paylaşımda müzik sektöründe yaşadığı zorlukları ve taciz deneyimlerini dile getirerek isyan etti.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, müzik sektöründeki deneyimlerini ve yaşadığı zorlukları açıkça dile getirdiği bir sosyal medya paylaşımı yaparak büyük bir ses getirdi. Tilki, sektörde kendisinin devre dışı bırakıldığını ve istediği yerlerde sahne almasının engellendiğini ifade etti.

Sosyal medya hesabından sesli ve duygusal bir şekilde video paylaşan Aleyna Tilki, tacize uğradığı mekanlarda sahneye çıkmasının dayatıldığını, ancak istediği yerlerde performans sergilemesinin engellendiğini açıkladı. Paylaşımında oldukça sert ifadeler kullanan Tilki, "Bu sektörün a... koyayım" diyerek tepkisini net bir şekilde gösterdi.

ekran-goruntusu-2023-12-08-142405.jpg

Aleyna Tilki'nin açıklamalarına göre, kendisini yıllardır canını dişine takarak çalıştırmış olan kişiler, daha fazla para kazanmak amacıyla onu ait olduğu sahnelerden uzaklaştırmaya çalışıyor. Ayrıca, sektörü domine eden sanatçılar arasında bu durumu destekleyenlerin bulunduğunu da dile getirdi.

Şarkı söylemeyi çok özlediğini belirten Tilki, hayranlarının kendisinden yılbaşı konseri beklediğini ifade etti. Ancak bu olayı sadece onu dinlemek isteyenlerin çözebileceğini söyledi ve şarkılarını hala dinleyenlere teşekkür etti.

ekran-goruntusu-2023-12-08-142303.jpg

Son olarak, Aleyna Tilki, sektörün kendisini ait olduğu sahnelerden uzaklaştırmaya çalıştığını ve kendini ifade edebileceği sahnelerde performans sergilemesine izin verilmediğini belirtti.

Organizasyonların kendisi için istenmeyen mekanlarda yapılmasına çalışıldığını dile getirdi ve bu zorluğun üstesinden gelemediği için büyük bir özlem yaşadığını söyledi. Tilki, açıklamasını "Benim ölmemi istiyorlar. Gerçekten yok olmamı istiyorlar." diyerek sonlandırdı.

Aleyna Tilki'nin bu isyan dolu açıklaması, müzik sektöründeki zorlukları ve taciz deneyimlerini gündeme taşıdığı için büyük yankı uyandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.