Ayşegül Melisa Doğan’ın Estetiksiz Halleri “Düşman Başına” Dedirtti! Burnu, Ağzı, Yüzü... Doktor Harikası Çıktı!

Ayşegül Melisa Doğan’ın Estetiksiz Halleri “Düşman Başına” Dedirtti! Burnu, Ağzı, Yüzü... Doktor Harikası Çıktı!
Ünlü yarışma programı İşte Benim Stilim ile tanınan Ayşegül Melisa Doğan, geçirdiği estetik operasyonlarla adeta yüz nakli yapmış gibi görünüyor. Sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken Doğan, hayranlarını şaşırttı

Türkiye'de büyük bir ilgiyle izlenen ve moda dünyasının parlayan yıldızlarını keşfettiği İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Ayşegül Melisa Doğan, son zamanlarda geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka biri haline geldi.

ekran-goruntusu-2023-12-08-173818.png

Sosyal medya platformlarında cesur ve iddialı pozlar paylaşarak dikkat çeken Doğan'ı görenler, onu tanımakta güçlük çekiyor.

ekran-goruntusu-2023-12-08-174219.png

İşte Benim Stilim yarışmasıyla hafızalara kazınan Ayşegül Melisa Doğan, yarışma dönemindeki sivri dili ve çıkışlarıyla hatırlanıyordu. Ancak son zamanlarda yaptığı estetik operasyonlarla dikkat çeken Doğan, görünüşünde büyük değişikliklere neden oldu.

Doğan, bir programda yaptığı estetik itirafıyla da gündeme gelmişti. İşte estetiklerini sıralarken, "Yanaklarımda dolgu var. Dişlerim lamine, çenede ve gıdıda dolgu var. Düzenli botoks yaptırıyorum." demişti.

ekran-goruntusu-2023-12-08-150358.jpg

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Ayşegül Melisa Doğan, cesur ve iddialı pozlarıyla binlerce beğeni ve yorum alıyor. Ünlü ismin son hali, takipçileri tarafından "Yüz nakli yapmış gibi," "Tanıyamadım," "Bu nasıl bir değişim," "Bu bambaşka biri" gibi yorumlarla karşılanıyor.

Ayşegül Melisa Doğan'ın estetik operasyonlarla değişen görünümü, modadan ve güzellikten vazgeçmeyen bir isim olarak dikkat çekiyor ve takipçilerini sürekli olarak şaşırtmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.