Ünlü şarkıcı Dua Lipa numarasını paylaştı! Arayın Beni Yazarak Öpücük Emojisi Ekledi!

Ünlü şarkıcı Dua Lipa numarasını paylaştı! Arayın Beni Yazarak Öpücük Emojisi Ekledi!
Ünlü şarkıcı Dua Lipa, 8 aylık sevgilisi Romain Garvas'dan ayrıldıktan sonra Twitter hesabından telefon numarasını paylaşarak 'Bana mesaj at notunu düşmesiyle dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Dua Lipa ve 8 aylık sevgilisi Romain Garvas'ın ayrılık haberi magazin dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. Bu ayrılık haberinin ardından Dua Lipa, sosyal medya hesabından attığı bir adım ile hayranlarını şaşırttı.

ekran-goruntusu-2023-12-08-151510.jpg

Dua Lipa, Twitter hesabından "Bana mesaj at notuyla birlikte telefon numarasını paylaşarak kafaları iyice karıştırdı. Bu paylaşımın ardından hayranlar, ünlü şarkıcının hesabının hacklenmiş olabileceği ihtimalini dile getirdi. Ancak başka bir iddiaya göre, bu numara Dua Lipa'nın mesaj topluluğu için kullanılan bir iletişim kanalına aittir.

ekran-goruntusu-2023-12-08-151435.jpg

Dua Lipa'nın telefon numarasını paylaşması, sosyal medya platformlarında büyük bir konuşma konusu haline geldi ve hayranları arasında merak uyandırdı. Ünlü şarkıcının bu paylaşımının arkasındaki neden ve mesajının gerçek amacı hala netlik kazanmış değil.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.