Bihter'in Yıldızı Farah Zeynep Abdullah Son Pozuyla Kamuoyunu Karıştırdı! Selda Bağcan Rolünde Mi Göreceğiz?

Bihter'in Yıldızı Farah Zeynep Abdullah Son Pozuyla Kamuoyunu Karıştırdı! Selda Bağcan Rolünde Mi Göreceğiz?
Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, son günlerde tarzı ve dizi projeleriyle gündemden düşmüyor. Bihter karakteri ile tanınan Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisinde Dilruba rolüyle izleyicileri şaşırttı.

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Farah Zeynep Abdullah, son günlerde dizi projeleri ve tarzıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Bihter karakteriyle unutulmaz bir performans sergileyen Abdullah, son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Dilruba karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Bu kez ise yeni imajıyla gündemde.

resim-2023-12-08-152641198.png

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Farah Zeynep Abdullah, son paylaştığı pozuyla dikkatleri üzerine çekti. Saçlarını kıvırcık yaparak farklı bir görünüme kavuşan ünlü oyuncunun bu yeni imajı, takipçileri arasında çeşitli yorumlara neden oldu.

Farah Zeynep Abdullah'ın saçlarını kıvırcık yapması, bazı takipçileri tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. "Çok yakışmış," "Bebek gibisin," "Çok tatlı olmuşsun" gibi olumlu yorumlar yapıldı. Ancak aynı zamanda, ünlü oyuncunun yeni görünümüyle "Selda Bağcan'ı mı oynayacak?" şeklinde yorumlar da yapıldı.

Farah Zeynep Abdullah'ın bu yeni imajı, hayranlarını ve takipçilerini şaşırtırken, oyuncunun gelecekte hangi projelerde yer alacağı da merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.