OnlyFans Merve Taşkın'nın Kazancı Şok Etti! '100 Bin Dolar Yetmiyor, Hedefim 1 Milyon Dolar'"

OnlyFans Merve Taşkın'nın Kazancı Şok Etti! '100 Bin Dolar Yetmiyor, Hedefim 1 Milyon Dolar'"
Sosyal medya ve OnlyFans platformunun tanınmış isimlerinden Merve Taşkın, Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında Kenan Taş'ın konuğu oldu. Aylık 100 bin dolar kazancının yetersiz olduğunu belirten Taşkın, hedefinin 1 milyon dolar olduğunu ifade etti.

Ünlü OnlyFans içerik üreticisi Merve Taşkın, Kenan Taş ile gerçekleştirdiği röportajda, Türkiye'den taşınma süreci, müstehcenlik davası ve aylık kazancı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Merve Taşkın Kendini Nasıl Tanımlıyor?

Merve Taşkın, "Türkiye'den kaçmadım, kendimi içerik üreticisi olarak tanımlıyorum" diyerek, sosyal medya paylaşımları ve yaşam tarzının dikkat çektiğini söyledi. Instagram'da gezilerini ve fikirlerini paylaştığını belirten Taşkın, giyim tarzı ve yaşam stilinin insanlara absürt gelebileceğini kabul etti.

ekran-goruntusu-2023-12-08-181512.png

'100 Bin Dolar Yetmiyor, Hedefim 1 Milyon Dolar'"

Aylık kazancı hakkında konuşan Taşkın, "Ayda 100 bin dolar kazanıyorum ama daha fazlasını hedefliyorum. Yaşam tarzıma göre bu bana yetmiyor, 1 milyon dolar kazanmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Bu açıklamasıyla dinleyicileri şaşırttı.

ekran-goruntusu-2023-12-08-181248.png​​​​​​​

Müstehcenlik Davası ve Türkiye'den Taşınma

Müstehcenlik davası hakkında konuşan Taşkın, avukatı Feyyaz Altundu ile birlikte beraat aldıklarını belirtti. "Türkiye'den taşındım ama bir yerde sabit kalmayı sevmiyorum" diyen Taşkın, şu anda Bali'de olduğunu ve gelecek ay Meksika'da olabileceğini söyledi. Sosyal medya linçlerinden dolayı taşınma sürecinin hızlandığını ifade etti.

ekran-goruntusu-2023-12-08-181356.png

Gizem Bağdaçiçek'e Destek

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek'in gözaltına alınmasına da değinen Taşkın, yaşananlardan dolayı üzüntüsünü dile getirdi ve polis memurunun hareketlerini eleştirdi.

Merve Taşkın'ın bu açıklamaları, sosyal medya ve OnlyFans platformlarında içerik üretenlerin yaşam tarzları ve kazançları hakkında yeni bir tartışma başlatmış durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.