AÖF sınavında kalem, silgi ve su veriliyor mu? Aman Dikkat Almayı Unutmayın…

AÖF sınavında kalem, silgi ve su veriliyor mu? Aman Dikkat Almayı Unutmayın…
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin (AÖF) sınavlarına girecek öğrenciler için önemli bilgiler: AÖF sınavlarında kalem, silgi ve su temini, sınav giriş belgesi ve sınav tarihleri hakkında detaylar.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavları, üniversite öğrencilerinin eğitim hayatındaki en önemli adımlardan biridir.

Her yıl binlerce öğrenci bu sınavlarda ter dökerken, sınav öncesi merak edilen bazı sorular da gündeme gelmektedir. Bu sorulardan biri de, sınav sırasında öğrencilere kalem, silgi veya su gibi malzemelerin verilip verilmediğiyle ilgilidir.

AÖF Sınavında Kalem, Silgi ve Su Veriliyor mu?

Anadolu Üniversitesi, AÖF sınavlarında öğrencilere kalem, silgi veya kalemtıraş gibi malzemeleri temin etmemektedir. Bu nedenle öğrencilerin, sınav esnasında ihtiyaç duyacakları malzemeleri kendilerinin getirmesi gerekmektedir. Öğrencilerin sınav sırasında yanlarında bulundurmaları gereken malzemeler şunlardır:

Kalem: Sınavda kullanılacak kalem, öğrenciler tarafından sağlanmalıdır. Genellikle siyah veya mavi tükenmez kalem kullanılması önerilir.

Silgi ve Kalemtıraş: Yanınızda silgi ve kalemtıraş bulundurmanız da faydalı olacaktır.

Su: Sınav sırasında su içmek isteyen öğrenciler, kendi su şişelerini getirmelidirler.

AÖF Sınav Giriş Belgesi

AÖF sınavlarına girebilmek için öğrencilerin, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini yanlarında bulundurmaları zorunludur. Bu belge, Anadolu Üniversitesi'nin resmi web sitesi olan www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinden öğrenci girişi yaparak elde edilebilir.

2023-2024 AÖF Sınav Tarihleri Belli Oldu!

AÖF sınav tarihleri şu şekildedir:

Güz Dönemi Ara Sınavı: 9-10 Aralık 2023

Güz Dönem Sonu Sınavı: 20-21 Ocak 2024

Bahar Dönemi Ara Sınavı: 20-21 Nisan 2024

Bahar Dönem Sonu Sınavı: 25-26 Mayıs 2024

Sınavlara hazırlanan tüm öğrencilere başarılar dileriz. Sınav sırasında unutulmaması gereken en önemli şey, sınavın gerektirdiği tüm malzemeleri yanınızda bulundurmanızdır. Herkese verimli bir sınav dönemi dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.