Kargolar pazar günü açık mı? Yurtiçi, Aras, Sürat ve PTT Kargo şubeleri pazar günü açık mı, dağıtım yapıyor Mu?

Kargolar pazar günü açık mı? Yurtiçi, Aras, Sürat ve PTT Kargo şubeleri pazar günü açık mı, dağıtım yapıyor Mu?
Pazar günleri kargo bekleyen veya gönderi yapmak isteyen birçok kişi, kargo şirketlerinin hafta sonu çalışma durumlarını merak ediyor. Peki, kargo şirketleri Pazar günleri hizmet veriyor mu? İşte Yurtiçi, Aras ve Sürat Kargo'nun çalışma saatleri...

Hafta sonları kargo hizmeti almak isteyen müşteriler, çoğu kargo şirketinin Cumartesi günleri sınırlı saatlerde hizmet verdiğini, Pazar günleri ise kapalı olduğunu göz önünde bulundurmalıdır.

Bu nedenle hafta sonu kargo ihtiyaçlarınız için Cumartesi gününü tercih etmek daha uygun olacaktır. İşte Yurtiçi, Aras ve Sürat Kargo'nun çalışma saatleri...

Yurtiçi Kargo Pazar Günleri Hizmet Veriyor mu?

Yurtiçi Kargo, hafta içi 09.00 - 18.00 saatleri arasında hizmet verirken, Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında açıktır. Ancak, Pazar günleri Yurtiçi Kargo'nun tüm şubeleri kapalıdır ve teslimat yapılmamaktadır.

Aras Kargo'nun Pazar Günü Çalışma Durumu

Aras Kargo, hafta içi 09.00 - 18.00 saatleri arasında faaliyet göstermektedir. Cumartesi günleri de 08.30 ile 13.00 saatleri arasında hizmet veren Aras Kargo, Pazar günleri ise kapalı olup herhangi bir teslimat veya gönderi kabulü yapmamaktadır.

Sürat Kargo Pazar Günleri Açık mı?

Sürat Kargo, hafta içi ve Cumartesi günleri 09.00 - 18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Cumartesi günleri 08.30'dan 14.00'a kadar çalışan Sürat Kargo, Pazar günleri kapalıdır ve hizmet vermemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.