Merve Dizdar ile Cihan Ayger Sevgili Mi? Cihan Ayger Kimdir, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor...

Merve Dizdar ile Cihan Ayger Sevgili Mi? Cihan Ayger Kimdir, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor...
Cannes'dan ödülle dönen Merve Dizdar, Cihan Ayger'le yaşadığı yeni aşkla magazin dünyasında bomba etkisi yaratıyor.

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, adı aşk dedikodularına karıştı. Dizdar, 2 yıl önce Gürhan Altundaşar'dan boşandıktan sonra sessizliğini koruyan bir dönemin ardından yeni bir ilişkiye yelken açtı.

Merve Dizdar'ın yeni aşkının Cihan Ayger olduğu iddiaları, ikilinin sosyal medya paylaşımlarıyla daha da güçlendi. Cannes Film Festivali'nden ödülle dönerek Türkiye'yi gururlandıran Merve Dizdar'ın, Cihan Ayger'le birlikte olduğuna dair çıkan haberler, magazin dünyasını salladı.

ekran-goruntusu-2023-12-11-134712.jpg

Cihan Ayger ile Merve Dizdar arasındaki arkadaşlığın aşka dönüştüğü iddia ediliyor. Ancak ikili, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor ve herhangi bir açıklama yapmıyorlar.

Cihan Ayger, 2020 yılında Elif Boyner ile evlenmiş, ancak evlilikleri kısa bir süre sonra sona ermişti. Şimdi ise Ayger'in Merve Dizdar ile yaşadığı yeni aşk gündemde büyük bir yer tutuyor.

ekran-goruntusu-2023-12-11-134734.jpg

Cihan Ayger Kimdir, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor...

Cihan Ayger, İstanbul'da yaşayan ve Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü'nden mezun olan bir profesyoneldir. 2010 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra kariyerine metal sektöründe satış uzmanı olarak adım atmıştır.

Bu alanda üç yıl süreyle çalışan Ayger, daha sonra farklı bir şirkette satış ve teknik servis uzmanı pozisyonlarında görev yapmıştır. Genel endüstri ve bayii sorumluluğu gibi görevleri de üstlenen Cihan Ayger, profesyonel kariyer yolculuğunda başarılı bir performans sergilemiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.