Burcu Özberk'in Son Pozları Hayranlarından Tam Not Aldı! "Bir yaş daha almadan..." Notunu Düştü...

Burcu Özberk'in Son Pozları Hayranlarından Tam Not Aldı! "Bir yaş daha almadan..." Notunu Düştü...
Ünlü oyuncu Burcu Özberk, sosyal medyada paylaştığı yaz pozlarıyla hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Kraliçe' ile son olarak 11. bölümde final yapan ünlü oyuncu Burcu Özberk, hem kariyeriyle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Özberk, son dönemde özel hayatı ve cesur pozlarıyla dikkat çekiyor.

ekran-goruntusu-2023-12-11-140419.jpg

Güzel oyuncu, sosyal medya hesaplarından yaz pozlarını paylaşarak takipçileriyle paylaşımlarını sıklaştırıyor. Son paylaşımında "Bir yaş daha almadan, kendimle ilgili yeni keşifler yaptığım an’ları paylaşmak istedim. Katlanarak artsın diye" notunu düşen Burcu Özberk, cesur ve çarpıcı pozlarıyla büyük beğeni topluyor.

ekran-goruntusu-2023-12-11-140402.jpg​​​​​​​

Özellikle yaz aylarında güneşin tadını çıkaran ve doğanın içinde zaman geçiren Özberk, pozlarıyla adeta mest ediyor. Paylaşımlarına gelen binlerce beğeni ve yorum, ünlü oyuncunun sosyal medya fenomeni olarak da dikkat çektiğini gösteriyor.

ekran-goruntusu-2023-12-11-140349.jpg​​​​​​​

Burcu Özberk'in özel hayatı da sık sık magazin gündemine gelirken, son olarak Gökhan Alkan ile adı aşk iddialarına karışmıştı. Hem kariyeri hem de özel hayatıyla ilgi odağı olan Burcu Özberk, takipçilerini yeni paylaşımlarıyla büyülemeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.