İhanete Uğradıktan Sonra Dertleşirken Sevgili Oldular! Teselliyi Birbirlerinde Buldular!

İhanete Uğradıktan Sonra Dertleşirken Sevgili Oldular! Teselliyi Birbirlerinde Buldular!
Ünlü televizyon programı 'Good Morning America' sunucuları Amy Robach ve T.J. Holmes, eşleri tarafından aldatıldıktan sonra yakınlaşarak aşk yaşamaya başladı.

Geçtiğimiz sene Mart ayında New York Yarı Maratonu için birlikte antrenman yaparken başladığı iddia edilen ilişkileriyle gündeme gelen Amy Robach ve T.J. Holmes, eşleri tarafından aldatılmışlardı. İkilinin ilişkisi, Mayıs ayında ABC News'un Midtown Manhattan'daki merkezinin yakınındaki barlarda yakınlaşırken görülmeleriyle kamuoyuna yansımıştı. Ancak asıl bomba, Robach ve Holmes'un Kasım ayında New York'un kuzeyindeki bir kulübeye kaçamak yapmaya gitmeleriyle patlamıştı.

Bu ilişkinin büyük ses getirmesinin nedeni, her iki kişinin de evli olmalarıydı. Amy Robach, 'Melrose Place' oyuncusu Andrew Shue ile evliydi; T.J. Holmes ise kızı Sabine'in annesi, avukat Marilee Fiebig ile evliydi.

ekran-goruntusu-2023-12-11-141945.jpg

İşte ihanet hikayesinin ilginç bir gelişmesi: Aldatılan taraflar, Amy Robach ve T.J. Holmes'un eski eşleri Andrew Shue ve Marilee Fiebig, bomba bir haberle gündeme geldi. İhanetin kurbanları olarak terk edilen bu iki eski eş, birbirleriyle aşk yaşamaya başladı.

Andrew Shue ve Marilee Fiebig, aslında eşleri yıllarca birlikte çalıştıkları ve yakın bir arkadaşlık ilişkileri olduğu için zaten birbirlerini tanıyorlardı. Ancak bu tanışıklık çok derin değildi ve iki ünlü çift yalnızca işle ilgili toplantılarda, davetlerde bir araya geliyorlardı.

ekran-goruntusu-2023-12-11-141954.jpg

Ancak ihanetlerinin ardından, bu iki eski eş, yaşadıkları üzüntüyü paylaşmaya başladılar ve birbirlerine yakınlaştılar. İkili, boşanmalarının ardından daha güçlü bir dostluk geliştirdi ve sonunda yaklaşık altı ay önce sevgili oldular.

Bu ilginç dönüşüm, ihanetin ardından başlayan bir arkadaşlığın ve dayanışmanın bir sonucu olarak ortaya çıktı. Başlık, spot ve özgün haber olarak sunulmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.