Hande Erçel Fizik Şov Yaptı! Görenler Cayır Cayır Yandı; Leopar Deseniyle Ateşleri Yükseltti! “Peri Kızı Gibisin"

Hande Erçel Fizik Şov Yaptı! Görenler Cayır Cayır Yandı; Leopar Deseniyle Ateşleri Yükseltti! “Peri Kızı Gibisin"
Bambaşka Biri dizisindeki başarılı performansıyla tanınan Hande Erçel, aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile özel hayatında da adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı leopar desenli elbiseyle yine büyük ilgi topladı.

Hande Erçel, oyunculuk kariyerindeki başarısının yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça gündemde yer alıyor. Şu sıralar Burak Deniz ile birlikte rol aldığı "Bambaşka Biri" dizisindeki performansıyla dikkat çeken Erçel, bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı gündemdeki bir diğer konu. Ünlü oyuncu, son paylaşımıyla da büyük beğeni topladı.

ekran-goruntusu-2023-12-12-145934-001.jpg

Sosyal medya hesabından leopar desenli bir elbiseyle poz veren Hande Erçel, altın rengi aksesuarlar, yüksek topuklu ayakkabılar ve bir ceketle kombinini tamamladı. Gönderisi, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Erçel'in bu gönderisine gelen yorumlar arasında "Çok güzelsin", "Güzelliğine şiirler yazılır", "Bu nasıl bir güzelliktir", "Söylenecek söz yok", "Yangın yeri buralar" gibi övgü dolu ifadeler yer aldı.

ekran-goruntusu-2023-12-12-145944.jpg

Hande Erçel, hem oyunculuk yeteneği hem de şıklığıyla hayranları tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle takip ediliyor. Leopar desenli elbisesiyle yaptığı poz, moda tutkunları ve takipçileri tarafından da büyük beğeni kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.