Fenomen Öğretmenin Üstsüz Pozu Olay Oldu! Açığa Alınmıştı... Sosyal Medyayı Salladı!

Fenomen Öğretmenin Üstsüz Pozu Olay Oldu! Açığa Alınmıştı... Sosyal Medyayı Salladı!
Açığa alınan öğretmen Megan Gaither, müstehcen içerikli paylaşımlarının ardından bir mağazanın soyunma kabini içinde üstsüz poz vererek olay yarattı ve sosyal medyanın gündemine oturdu.

Missouri eyaletinde öğretmenlik yapmakta olan Megan Gaither, müstehcen içerikli sosyal medya paylaşımları nedeniyle veliler tarafından şikayet edilmesi sonucu görevinden uzaklaştırıldı.

Gaither'ın bir öğrencisinin odasının kapısına bıraktığı "Senin sırrını biliyorum" notu, velileri harekete geçirerek okul yönetimine şikayette bulunmalarına neden oldu ve bu olay sonucu Gaither öğretmenlik görevinden uzaklaştırıldı.

ekran-goruntusu-2023-12-12-151523.jpg

Ancak Gaither, görevden uzaklaştırılmasının ardından sosyal medyadaki paylaşımlarını arttırarak durumu lehine çevirmeye çalıştı. Son paylaşımında, bir mağazanın soyunma kabini içinde üstsüz bir şekilde poz verdi. Bu paylaşımıyla Gaither bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Gaither, öğretmenlikten uzaklaştırılmadan önce savunmasında, ek gelir elde etmek amacıyla bu paylaşımları yaptığını açıkladı. "Çok hızlı bir karar verdim. Yanlış bir hikaye yayılmasına izin mi vereceğim, yoksa kendi hikayemi mi anlatacağım? Seçenekleri düşündüm ve kendi hikayemi anlatmanın daha iyi bir seçenek olduğunu düşündüm" diyerek paylaşımlarının arkasında durdu.

ekran-goruntusu-2023-12-12-151509.jpg

Megan Gaither'ın sosyal medyadaki içerikleri ve son üstsüz pozu, tartışmaları yeniden alevlendirdi ve kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor.

ekran-goruntusu-2023-12-12-151536.jpg​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.