Ünlü oyuncu Melisa Döngel'in Eski Halini Görenler Şaştı Kaldı! ''Evrime Kafa Atmış''! İşte Oyuncunun Eski Resimleri...

Ünlü oyuncu Melisa Döngel'in Eski Halini Görenler Şaştı Kaldı! ''Evrime Kafa Atmış''! İşte Oyuncunun Eski Resimleri...
Ünlü oyuncu Melisa Döngel, estetik itirafları ve güzellik değişimiyle sosyal medyanın dikkatini çekiyor. Eski haline dair paylaşılan fotoğraflar, takipçilerini şaşırttı.

Melisa Döngel, birçok başarılı projede yer aldığı oyunculuk kariyeri ve dikkat çeken güzelliğiyle tanınan bir isim haline gelmiştir. Ancak daha önce yaptığı estetik itiraflarıyla da gündeme gelmiş ve konuşulmuştu. Ünlü oyuncu, estetik müdahalelerini açıkça ifade etmiş ve "Ben benlikten çıkmışım aslında!" şeklinde itiraflarda bulunmuştu. Çene dolgu, yanak dolgu, dudak dolgusu ve botoks gibi işlemleri sıralamıştı.

ekran-goruntusu-2023-12-12-151923.jpg

Son paylaşımlarıyla bir kez daha gündeme gelen Melisa Döngel, eski haline dair ortaya çıkan fotoğraflarıyla takipçilerini şaşırttı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda ünlü oyuncunun eski halini tanıyamayanlar oldu. "Tanıyamadım", "Bu nasıl bir değişim", "Bambaşka biri olmuş" gibi yorumlar yapıldı.

ekran-goruntusu-2023-12-12-151852.jpg​​​​​​​

Melisa Döngel, 18 Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. Rus asıllı olan ünlü oyuncu, anne tarafından Rusya vatandaşıdır. Eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerine 2016'da "Hangimiz Sevmedik" adlı dizide Sevtap karakteriyle başlamış ve birçok projede yer almıştır. Estetik müdahaleleriyle ilgili açık konuşması ve eski haliyle şimdiki hali arasındaki büyük değişim, Melisa Döngel'i sıkça gündeme getirmektedir.

ekran-goruntusu-2023-12-12-151901.jpg​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.