Kirli Sepeti Dizi Kadrosuna Yeni Oyuncu Geliyor! "Kuruluş Osman" ve "Ömer" Dizisinde Oynamıştı! Rüzgar Aksoy Kimdir?

Kirli Sepeti Dizi Kadrosuna Yeni Oyuncu Geliyor! "Kuruluş Osman" ve "Ömer" Dizisinde Oynamıştı! Rüzgar Aksoy Kimdir?
FOX’un başarılı dizisi "Kirli Sepeti", her pazar akşamı yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Son olarak "Kuruluş Osman" ve "Ömer" dizilerindeki performanslarıyla tanınan Rüzgar Aksoy, dizide "Yavuz" karakterini canlandıracak.

FOX'un MedYapım imzalı popüler dizisi "Kirli Sepeti", her pazar akşamı renkli ve heyecan dolu hikâyesiyle seyircilerin beğenisini kazanıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu otururken, güçlü oyuncu kadrosu her geçen gün yeni isimlerle genişlemeye devam ediyor.

"Kuruluş Osman" ve "Ömer" Dizisinde Oynamıştı! Rüzgar Aksoy Kimdir?

Son olarak "Kuruluş Osman" ve "Ömer" dizilerindeki başarılı performanslarıyla adından söz ettiren Rüzgar Aksoy, "Kirli Sepeti" dizisinin kadrosuna katıldı.

Rüzgar Aksoy, dizide "Yavuz" adında mafyatik bir karakteri canlandıracak. Yavuz karakteri, Bestemsu Özdemir'in canlandırdığı Yasemin'in eski sevgilisi olarak hikâyede önemli bir yer tutacak.

ekran-goruntusu-2023-12-13-121506.png

Kirli Sepeti Dizi Kadrosuna Yeni Oyuncu Geliyor!

Rüzgar Aksoy'un katılımıyla daha da güçlenen "Kirli Sepeti" oyuncu kadrosu, her bölümde seyirciyi şaşırtmaya ve heyecanlandırmaya devam ediyor.

Rüzgar Aksoy'un yeni rolüyle izleyiciyi nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor. “Kirli Sepeti”, zengin hikâyesi ve sürükleyici konusuyla her pazar FOX'ta seyircisiyle buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.