CarrefourSA Marketten Kırmızı Ete Flaş İndirim Geldi! Dana Kuşbaşı, Kıyma, Yalnızca ....

CarrefourSA Marketten Kırmızı Ete Flaş İndirim Geldi! Dana Kuşbaşı, Kıyma, Yalnızca ....
Tüketicilerin Beklediği An Geldi: CarrefourSA Market, Kırmızı Et ve Diğer Ürünlerde Büyük İndirim Fırsatı Sunuyor! CarrefourSA market indirimini kaçırmak istemeyenler için son tarih hızla yaklaşıyor, bu yüzden acele etmek gerekebilir.

Kırmızı et fiyatlarına gelen sürekli zamlar sonrası tüketicilerin nefes aldığı bir an geldi. CarrefourSA market, büyük bir indirim kampanyası başlatarak kırmızı et ve diğer et ürünlerinde önemli indirimler sunuyor. Üstelik sadece kırmızı et değil, tavuk, hindi, balık gibi birçok üründe de indirimler mevcut. İşte yeni indirim listesi ve fiyatlar...

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte pek çok markette indirim kampanyaları başlarken, CarrefourSA market kırmızı et reyonunda büyük bir indirime imza atmıştı. Şimdi ise CarrefourSA market, tüketicileri bu fırsattan yararlanmaya davet ediyor ve indirimin son gününü hatırlatıyor: 13 Aralık.

CarrefourSA market indirimini kaçırmak istemeyenler için son tarih hızla yaklaşıyor, bu yüzden acele etmek gerekebilir. Peki, CarrefourSA market indirimli ürün fiyatları ne kadar?

CarrefourSA Markette Dev Kırmızı Et İndirimi:

CarrefourSA market, 13 Aralık tarihine kadar geçerli olan kampanyası kapsamında kırmızı et ürünlerine büyük indirimler uyguluyor. %45'e varan indirimli fiyatlarla dikkat çeken CarrefourSA'da, dana kıyma kilosu 339.90 TL yerine 299.90 TL’ye satılıyor. Ayrıca dana kuşbaşının kilogram fiyatı da 388.90 TL yerine 314.90 TL’den satışa sunuluyor. Sadece bununla sınırlı değil, CarrefourSA Market'in tüm kırmızı et ürünlerinde %45'e varan indirim fırsatları bulunuyor.

CarrefourSA'da Beyaz Et ve Balık Ürünlerinde de İndirimler Var:

CarrefourSA market, sadece kırmızı et değil, aynı zamanda beyaz et ve balık çeşitlerinde de indirimler sunuyor. Türk somonu 299.90 TL yerine 99.90 TL'ye, kızarmış yarım hindi 3-4 kişilik %45 indirimle, tavuk ve hindi eti çeşitlerinde de %45 indirimli fiyatlar sunuluyor. Ayrıca sucuk, salam, pastırma, sosis, kavurma gibi birçok üründe de CarrefourSA markette indirimler mevcut.

CarrefourSA market, tüketicilere bu indirim fırsatlarıyla dolu günlerde mutlu ve ekonomik alışveriş yapma imkanı sunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak için son tarih olan 13 Aralık'ı kaçırmamak önemlidir. İhtiyacınız olan ürünleri uygun fiyatlarla temin etmek için CarrefourSA marketleri ziyaret edebilirsiniz. Buzluklarınızı boşaltmanın tam zamanı!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.