Aslıhan Güner'in Yeni Projesi Belli Oldu! 'Yalan' Dizisiyle Geri Dönüyor

Aslıhan Güner'in Yeni Projesi Belli Oldu! 'Yalan' Dizisiyle Geri Dönüyor
Başarılı oyuncu Aslıhan Güner, 'Zübeyde' filminin ardından 'Yalan' isimli yeni dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Kanal D'de yayınlanacak ve Güner, 20 yıl hapiste geçirdikten sonra hayatına yeniden başlayan Melike karakterini canlandıracak.

Türk televizyon dünyasının sevilen yüzlerinden Aslıhan Güner, yeni bir dizi projesiyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Güner, son olarak 'Cumhuriyet'imizin 100. Yılı' anısına çekilen 'Zübeyde' filminde başrolde yer almış ve Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı canlandırmıştı.

ekran-goruntusu-2023-12-14-150859.png

'Yalan' Dizisiyle Ekranlara Dönüyor: Güçlü Bir Kadın Hikayesi…

Aslıhan Güner, şimdi ise "Yalan" adlı yeni bir diziyle ekranlara dönüş yapacak. Daha önce "Kuzey Yıldızı" dizisinde de birlikte çalıştığı Ali ve İnci Gündoğdu'nun Süreç Film yapımı olan dizi, Kanal D'de izleyici ile buluşacak.

ekran-goruntusu-2023-12-14-150921.png

Melike Karakteri

Aslıhan Güner, dizide Melike karakterine hayat verecek. Melike, 20 yıl boyunca hapiste kalarak kızı için mücadele eden ve tahliye olduktan sonra kendini büyük bir yalanın içinde bulan güçlü bir kadındır. Dizideki karakteri, gerçek hayatta yankı uyandırmış pek çok acılı ve çarpıcı olaydan ilham alarak yaratılmış.

ekran-goruntusu-2023-12-14-150944.png

Senaryo ve Yapım Ekibi

Dizinin senaryosu Murat Boyacıoğlu ve Cem Akyoldaş tarafından kaleme alınmış. Hazırlık çalışmaları devam eden "Yalan", gerçekçi ve etkileyici bir kadın hikayesi vaat ediyor.

Aslıhan Güner Kimdir?

Aslıhan Güner, Türk televizyon dünyasında güçlü ve etkileyici kadın rolleriyle tanınan başarılı bir oyuncudur. "Kuzey Yıldızı" ve "Zübeyde" gibi projelerdeki performanslarıyla beğeni toplamıştır.

Güner’in yeni projesi "Yalan", izleyicilere güçlü bir hikaye ve etkileyici bir karakter sunacak. Dizinin yayın tarihi ve diğer detayları merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.