Büyük Bomba Patladı! Yalı Çapkını Final Mi Yapıyor? İddialara Yanıt Sonunda Geldi!

Büyük Bomba Patladı! Yalı Çapkını Final Mi Yapıyor? İddialara Yanıt Sonunda Geldi!
Reyting rekorları kıran "Yalı Çapkını" dizisinin final yapacağı iddialarına Gazeteci Sina Koloğlu'ndan net yanıt geldi: "Dizi yeni sezona hazırlanıyor."

Son dönemin en çok konuşulan dizilerinden biri olan "Yalı Çapkını", ikinci sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Her bölümüyle reyting rekorları kıran dizi, son olarak final yapacağı iddialarıyla gündeme bomba gibi düştü. Afra Saraçoğlu, Mert Razaman Demir, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya ve Diren Polatoğlu gibi güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi, final yapacağına dair çıkan haberlerle izleyenlerini şaşkına çevirdi.

ekran-goruntusu-2023-12-15-145445.jpg

Dizi ekibinin "Artık tadında bırakalım" dediği ve bu sebeple final yapacağı iddiası, izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı. Ancak konuya dair gazeteci Sina Koloğlu'nun yaptığı açıklama, bu iddiaları yalanladı. Yayıncı kuruluşla iletişime geçen Koloğlu, "Tam tersi, yeni sezon prototipimiz içinde yer alıyor. Bu kadar reyting getiren bir diziyi bitirmek olur mu? Hatta senaryoyu daha da geliştirerek yeni sezona hazırlık yapılacak" yanıtını aldığını belirtti.

Bu açıklama, "Yalı Çapkını"nın hayranlarını rahatlattı. Dizinin final yapmayacağı ve yeni sezonda daha da güçlü bir hikayeyle geri döneceği haberleri, izleyiciler arasında heyecan yarattı. Reyting rekorları kıran bu başarılı yapımın devamı, şimdiden merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.