Survivor İlayda Şeker'in Yeni İmajı Çok Konuşulur! Saçlarından Eser Kalmadı; Gitti Bambaşka Bir Renge Boyattı!

Survivor İlayda Şeker'in Yeni İmajı Çok Konuşulur! Saçlarından Eser Kalmadı; Gitti Bambaşka Bir Renge Boyattı!
Survivor 2021 Şampiyonu İsmail Balaban'ın Eşi İlayda Şeker, Saç Rengini Değiştirerek Takipçilerini Şaşırttı. Yeni Görünümüne "Çok Güzel Olmuş" Yorumları Yağdı.

Survivor 2021 yarışmasının dikkat çeken isimlerinden biri olan İlayda Şeker, sadece yarışmadaki performansıyla değil, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Survivor şampiyonu İsmail Balaban ile nişan atıp zorlu bir süreç geçirdikten sonra yarışmadaki arkadaşı İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başlayan Balaban, bir süre önce İlayda ile görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

ekran-goruntusu-2023-12-15-145729.jpg

Bu mutlu birlikteliğin ardından İlayda Şeker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Eşiyle olan mutlu anlarını sıklıkla paylaşan eski yarışmacı, yakın zamanda yaptığı büyük bir imaj değişikliğiyle gündeme geldi.

Sarı saçlarıyla tanınan İlayda, saç rengini koyu bir tona çevirerek takipçilerini şaşırttı. Yeni görünümüyle adeta başka biri gibi duran İlayda Şeker'e takipçilerinden bolca iltifat yağdı. "Çok güzel olmuş" ve "Sanki sen değilsin gibi" gibi yorumlarla yeni imajı büyük beğeni topladı.

ekran-goruntusu-2023-12-15-145740.jpg

İlayda Şeker'in bu radikal değişimi, onun cesaretini ve yeniliklere açık kişiliğini gözler önüne seriyor.

Survivor yarışmacısı olarak tanınan ve sonrasında aşk hayatıyla gündeme gelen İlayda, bu kez de tarzıyla dikkat çekmeyi başardı. Yeni saç rengiyle hayranlarını şaşırtan İlayda Şeker, sosyal medya paylaşımlarıyla da popülerliğini sürdürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.